2777
2789
عنوان

امسال کیا روزن؟؟

117 بازدید | 21 پست

با شوهراتون روزه میگیرید یا فقط خودتون ...بچه کوچیکم دارین؟؟

با سحری روزه میگیرید یا اخر شب ی چ میخورید؟،

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤

خیلی سوال پرسیدی حوصله ندارم جواب بدم گشنمه😑

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

من و شوهرم امروز روزه گرفتیم. سحری هم میخوریم یه بچه ۴ساله هم داریم. سوال بعدی

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجردم 

بله. میگیرم. ولی از فردا نه. چون پری ام از پس فردا میگیرم

سحری ام بیدار میشم

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

من میخوام بگیرم اگه خدا قبول کنه

همسرم نمی گیره؛ من معمولا بدون سحری می گیرم گلم چون امتحان کردم هر وقت سحری میخورم در طول روز حالم بد میشه!

افطار و شام میخورم ؛آخرشبم اگه قصد داشته باشم چیزی بخورم نهایتا میوه و اینا میخورم

ولی سحری سه لیوان آب ولرم حتما میخورم.

جهان به اعتبار  "خنده تو" زیباست💕

عاشق روزه گرفتن و دم افطارم ولی ورم معده دارم دکتر اجازه نداد و تحت درمانم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
من و شوهرم امروز روزه گرفتیم. سحری هم میخوریم یه بچه ۴ساله هم داریم. سوال بعدی

بچتون اذیت نمیکنی من فقط خودم روزه میگیرم با ی بچه ۸ماهه🤦‍♀️🤦‍♀️نمیدونم بتونم یا ن ی هفته پیشم روزه گرفتم ۴روز ولی دیگ تا افطار ضعف میکردم 

مجردم  بله. میگیرم. ولی از فردا نه. چون پری ام از پس فردا میگیرم سحری ام بیدار میشم

قبول باشه انشالله ❤

من فقط خودم میگیرم 2تام بچه کوچیک دارم. سخته خیلی ولی میگیرم. 

منم تنها میگیرم و ی بچه ۸ماهه دارم سخته واقعا😓انشالله بتونم تا اخر بگیرم

😂😂واو

😂😂😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
من میخوام بگیرم اگه خدا قبول کنه همسرم نمی گیره؛ من معمولا بدون سحری می گیرم گلم چون امتحان کردم هر ...

قبول باشه عزیزم❤انشالله ک راحت تا اخر ماه روزتو بگیری

بچتون اذیت نمیکنی من فقط خودم روزه میگیرم با ی بچه ۸ماهه🤦‍♀️🤦‍♀️نمیدونم بتونم یا ن ی هفته پیشم روز ...

نه بابا ۴ ساله که دیگه اذیتی نداره حتی دستشویی اش هم چه جیش باشه چه پی پی خودش میشوره در کل من کارخاصی باهاش ندارم😅شما چون بچه ات خیلی کوچیکه اذیت میشی. یادش بخیر منم دخترم ۸ ماه میکرد شیر میخورد روزه میگرفتم دانشگاه میرفتم امتحان میدادم یعنی قشنگ باربی شده بودم واسه خودم اما الان پر دنبه و چربی😐😐

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت