2777
2789
عنوان

چکار کنم شکاک نباشم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 29 پست
[QUOTE=185378974]چرا برداشته خب 😕[/QUO نمیدونم  از نظر خودم داره خیانت میکنه و برای اینکه من ...

اول ازش بپرس 

بعد بکشش 

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه هرکس برداره داره خیانت میکنه این چ حرفیه  بدلت بد راه نده عزیزم

آخه از این عادتا نداشت دفعه قبلا هم که خیانت کرد منو بلاک کرده بود

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
[QUOTE=185378974]چرا برداشته خب 😕[/QUO نمیدونم  از نظر خودم داره خیانت میکنه و برای اینکه من ...

اگع فقد این یع نشانه داره نترس

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
منم حساسم ن اون بازدیشو برداشتع ن من شرط ازدواجم بود😐 کلن دیرم ان میش

شوهر منم خیلی کم واتساپ آنلاین میشه الان چون برداشته دارم آتیش میگیرم

شاید ازبس سوال جواب کردی برداشتهذکه غرنزنی

نه زیاد آنلاین نمیشد کلا مگه وقتی با خودم چت میکرد آن میشد 

الان چند روزه که برداشته و دائم در حال تایپه

شوهر منم خیلی کم واتساپ آنلاین میشه الان چون برداشته دارم آتیش میگیرم

ایشالا چیزی نیس

یجوری حواست بش باش ک نفهمه بیشتر بعش محبت کن اگع خیانت میکنه حداقل پیش خودش سرشکسته بشه

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
 این یکی نیست فقط 😭

لعنت ب هرچی مرد نامرده

عزیزم خیانت چه طوری منظورتونه  اگه در حد چت و ایناست  که مشکلی نداره خودت را اذیت نکن

در حد چت نیست با یک نفر هستش خیانت چندین مرحله اس مچشو میگیرم 

از این میسوزم آدم هولی نیست که دنبال دختر بازی باشه یا حتی به کسی نگاه کنه اما  فقط با همین یه نفره

این قضایا کمی پیچیده است.

شما باید رابطه ی خودت رو با خداوند اصلاح کنی.

اینطوری بهت بگم که هر چقدر نور ایمانت افزایش پیدا کنه، روی اطرافیانت هم اثر میزاره.اصلاح اطرافیان ابتدا از خود ماشروع میشه.

اینو به خیلی ها گفتم:
گاهی این بی مهری ها،برای اینه که ما به خودمون بیایم.که برای هدف بزرگتری آفریده شدیم و محبت واقعی و عشق واقعی فقط برای خداست.

بزار یک ثابت رو تو دنیا برات بگم که خییییلی مهمه☝️ : رابطه ی خودتون رو با خدا اصلاح کنید تا خداوند هم رابطه ی شما رو با دیگران اصلاح کنه.

اصلاح رابطه با خداوند هم به اینه که عاشقش باشی و به دستوراتش عمل کنی.💜

زندگی واقعی ما هنوز شروع نشده.دنیا اساسا اِصالتی نداره،همه خبرها ،اون دنیاست.😇

تو اینطوری به موضوع نگاه کن که:همه ی این اتفاقات برای من چیده شده ،تا من به خودم بیام و دلم رو به دنیا نبندم.🤔

خلق را با تو بد و بدخو کند
تا تو را یکباره دل آن سو کند.

باور کن، اگه انسان همتش آخرتش باشه،دنیا ذلیلانه دنبالش میاد:این روایت از معصوم هست.✍

ببین گلم،اگه دوست داری کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع: موانع استجابت دعا رو گوش کن.

کمکت میکنه ان شاءالله

آدرس کانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست.

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
در حد چت نیست با یک نفر هستش خیانت چندین مرحله اس مچشو میگیرم  از این میسوزم آدم هولی نیست که ...

ببین اگه میدونی که داره خیانت میکنه اونم در این حد دوتا راه داری 

اگه تحملش را نداری جدا بشی البته اگه شرایط جدایی را داری 

واگه واقعا نمیدونی جدا بشی و اون هم درست بشو نیست 

مجبوری چشمت را روی این مسائل ببندی و عاقلانه زندگی کنی