2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی بهم بی محلی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3270 بازدید | 62 پست
منم چند بار با فامیلاشون اینکارو کردم اما امان از مادرشوهرم قیامت کرد که چرا من با فامیلاشون که بهم ...

شما هم میخاستی بگید بمن بی احترامی کردن انتظار که ندارید خودمو سبک کن و باهاشون در ارتباط باشم بگید هر کسی برا خودش شخصیت داره هر چیزی حرمت داره، این دیوار حرمت که فرو بریزه دلسری میاره، امان از ادمایی که بد زبونن و بد میکنن وای که اگر درک میکردن دنیا دو روزه و ارزش دلشکستن نداره دنیا گلستان بود

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم میخاستی بگید بمن بی احترامی کردن انتظار که ندارید خودمو سبک کن و باهاشون در ارتباط باشم بگید ...

هزاران بار گفتم انقدر خودشو به مریضی و فیلم بازی کردن و اینا زده یا تو عمل انجام شده قرار میده ادمو که دوباره رو در رو بشیم حرف بزنیم اونم فقط میگه من دوست دارم همه با هم خوب باشن

عزیزم رسم یعنی چی جایی ک اذیت میشی ایه اومده بری خوب تو واسه خودت ارزش قایل نیستی انتظار داری دیگران برات ارزش قایل بشن، بشین خونه بابات دعوتت کرد برو ماهی یبار با همسرت و مناسبتا با همسرت برو سر بزن میری میخوابی اونجا😕😕😕عزیزم حقته به جایی اینکه گلایه کنی به همسرت چون اصلا فایده نداره خودت رو خودت کار کن

حالا با این اوصاف میخوایی بری طبقه بالاشون زندگی کنی

هزاران بار گفتم انقدر خودشو به مریضی و فیلم بازی کردن و اینا زده یا تو عمل انجام شده قرار میده ادمو ...

برو بیا تو مراسما ایاما ماهی یبار با همسرت زمانی ک دعوتت میکنن ،بیشتر بری خودتو بی ارزش می کنی

ناراحت نشو خوب عزیزم خودت میخوایی حالا رسم یا غیر رسم خلایق هر چه لایق

انشالله که روزی تو شرایط من قرار نگیری و حرفت یادت نیاد جای هم دردی نمک پاش شدی مرسی از نظرتتت

هزاران بار گفتم انقدر خودشو به مریضی و فیلم بازی کردن و اینا زده یا تو عمل انجام شده قرار میده ادمو ...

هرچی بگه تو کار خودتو بکن من عین تو ولی با این تفاوت که جاریم که همسایه هم هستیم اینکاررو میکرد سه سال همه ریختن سرم که بزرگتره احترامش کن و...

یه سال پیش خودش قهر کرد منم گفتم بددرک بهتر دیگه باهاش در ارتباط نیستم

اً
انشالله که روزی تو شرایط من قرار نگیری و حرفت یادت نیاد جای هم دردی نمک پاش شدی مرسی از نظرتتت

اینم همدردی:

اخی ناراحت شدم تو چقد بیچاره ای اشکال نداره همین رویه رو برو خدا جوابشونو میده اینا رو دوست داری بشنوی 

خوب همه دارن بهت میگن راهت اشتباهه تو هی پافشاری میکنی رسمه رسمه خوب پس دوست داری قربانی باشی هر کسی دنبال لیاقتش میره گلم ناراحت نشو امیدوارم تلنگری باشه برات موفق باشی