2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی بهم بی محلی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3270 بازدید | 62 پست
رسم ما اینجوری اخه

رسمو ما خودمون ب وجود اوردیم

ینی اگ‌نری رسمو بجا نیاوردی

خب شوهرتوبیاد خونه شما

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد نرو دختر احترام هرکس دست خودشه

اصلا چه معنی داره دوران عقد بمونی خونه اونا

من ۱ شبم‌ نموندم 

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
رسم ما اینجوری اخه

ببخشید رسمتون کاملا اشتباهه وقتی چیزی هم اشتباهه سعی کن اصلاحش کنی عزیزم

تا میتونی دیر به دیر برو خونشونو هیییچ وقت شب اونجا نخاب شوهرت اگر خیلی دوست داره پیشت باشه یه جا بگیره ببرت حتی هتل بهتر از خونه مادر شوهر موندن 

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
رسم ما اینجوری اخه

ببخشید عزیزم این چه رسمی داخل شما، مجبور نیستی تو دوران عقد شب بمونی تو هم بگو ما رسممونه دختر شب نمونه 

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن

اولا شبا نرو اونجا بمون حتی اگه خانواده خودتم بگن ،بعدن که عروسی کنی همین مادرشوهرت یه حرفایی به روت میزنه که نمیدونی چی بگی ، انقد بهت طعنه میزنه که موقعه عقدت هنوز عروس نشده با پسر من تو اتاق بودی و از این چرت و پرتا بهت میگن ، بعدشم اصلا نرو خونشون خودتو مغرور بگیر نزار از همین الان اینجوری بهت بی احترامی کنه چون بعدن اصلا نمیتونی جلوشو بگیری

منم طبقه بالا خواهرشوهرمم سه ساله اما خیلی پایین نمیرم دو هفته یبار شب با شوهرم یسر میرم پایین با اینکه خیلیم خوبن و ادمهای با خدا و با فرهنگی هستن، عزت و احترام هر کس دست خودشه 

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
خدالعنت کنه آدمای دل شکنو

هرجا میخوام با شوهرم بیرون جایی برم اخم و تخم میکنه منم خسته شدم از کاراش همش میگه چون من از همه کوچیکترم باید به همه احترام بزارم تو خونشون ولی اونا اگه بهم بی احترامی کردن من چیزی نگم