2777
2789
عنوان

ازدواج کرونا

128 بازدید | 12 پست

کیا تو کرونا ازدواج کردن

تالار میدن:؟

با ماسک بودید😑؟

از بین 7 میلیارد جمعیت تو تنها کسی هستی که شبانه روز در یاد منی قدر خودتو بدون نفسم ممنون میشم یه صلوات بفرستی به عشقم برسم اگه فرستادی دعای خیر امام زمان بدرقه زندگیت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يكي از آشناهاي دور ما عروسي گرفتن

همه كرونا گرفتن

مادربزرگ عروس پريروز فوت كرد بخاطر كرونا

بقيه هم يا بيمارستان بستري ان يا تو خونه حالشون خوب نيست

واقعا ارزششو داشت؟؟؟

اره ۶ سال هم دوست بودیم😐

اوفف

از بین 7 میلیارد جمعیت تو تنها کسی هستی که شبانه روز در یاد منی قدر خودتو بدون نفسم ممنون میشم یه صلوات بفرستی به عشقم برسم اگه فرستادی دعای خیر امام زمان بدرقه زندگیت😍

عقد چی عقدتون رفتید محضر؟؟

يكي از آشناهاي دور ما عروسي گرفتن همه كرونا گرفتن مادربزرگ عروس پريروز فوت كرد بخاطر كرونا بقيه ه ...

وای ن چچ بد

دوتا عقدوعروسی رفتم توی یک ستل گذشته خداروشکر اتفاقی نیوفتاد البته زمانی بود کرونا کم شده بود الان بهتره اصلا مراسمی برگزار نشه

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد

عروسي نگير

وگرنه ازدواجي كه با مريضي و فوت يك يا چند نفر شروع بشه تا آخر عمر شوم و نافرجام خواهد بود

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم