2777
2789
عنوان

تفسیری از تتو های امیر تتلو😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 107 پست
https://honareseda.com/بهترین-رپر-جهان/ اینا لیست 10 رپر بزرگ دنیاست تتل کجاست؟؟؟؟؟

تتل رفته پیش اتل متل توتوله😂😂

الهی حکمتت با  ارزوهام یکی باش 🙏 ممنون میشم واسه ی حاجت دلم من رو مهمون یه صلوات کنی 😘🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

در جشنواره "شتر در خواب بیند پنبه دانه"

دخالت.نکن#  

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
نی نی یار بهم گفت در مورد تتلو بحث کنی تعلیق میکنم خدانگهدار 😂💔😐

عرررر😐😐😂😂😂

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

😂😂والا توهینی هم نبودااا فاطیکماندوها پریدن وسط😐

جنبه ندارن دیگ

ولی از نظر من کسی ک انقد راحت توهین میکنه خودشم لایق توهینه👌

انقد بیشعور هست که به مادر خودش فوش بده

انقد بیشعور هست ک درمورد انصاریان اونجوری چرت و پرت بگه

طرفداراشم همشون جو گیرن👌

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

خود تتل میگه بحث با الاغ ممنوع شماهانشستین میپرین جون هم

#‍ 😐😐😐😐😐باعی

خلاصه ک چشام دنیاییه