2777
2789
عنوان

قهوه خریدم انگار مواد داره

157 بازدید | 15 پست

قبلا هم می‌خوردم 

ولی الان خ کم می‌خورم تا چار روز اصن خواب نمیزاشت برام انقد قوی بود

الان اصن خ حالم بده ک نخوردم 😕 ینی قهوه بعد چار پنج روز اعتیاد آور میشه یا چیزی ریختن توش 

عا اینم بگم تواین ی هفته کاهش وزنم داشتم البته اشتها ب غذا ندارم نمیدونم ربط داره یا ن  قهوه فروشم دوست بابامه😑

قعوه شنیدم لاغر کنندس

کاش عاشق مهدی(عج) بودن مد میشد💔        کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون...😎               ماهیم تا خورشید هست رهبر راهمون..          در هیچ اساس نامه ای،حق تماشای زیبایی تو بانو به رسمیت نشاخته شده است! خیالت تخت           تحریم کن چادر بکش ب روی همه چشم ها . برنامه صلح امیزی در کار نیست✌     خدایا ما برای تو تیپ زده ایم بگذار نپسندنمان مارا به چه نگاه غیر همین که بنده خوشتیپ تو هستم مرا کافیست😍   اگر میشد میخواستم پس از مرگم  چادرم را هم با من خاک کنید میخواهم روزی که دستهایم خالیست.... امانت مادرم بانو فاطمه را دستم بگیرم.. و به او پس بدهم .  آن ها چفیه را خیس می کردن تا نفس هایشان”آلوده شیمیایی” نشودمن چادر می پوشم تا از نگاه های آلوده”دور بمانم اینی که میگن مشکی رنگ عشقه یعنی چادرمو عشقه  (خانوم وکیل اینده) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سالها بود به قهوه اعتیاد پیدا کرده بودم و اگر یه روز نمیخوردم سردرد شدید و کلی مشکلات دیگه میگرفتم اما بعد از باردار شدنم که ممنوع شد دچار مشکلات شدم من بعد از ۳ هفته خوردن بعد بهش اعتیاد پیدا کردم بعید میدونم تو ۵ روز  حتما کافئینش زیاده

دوقلو باردارم یه دختر یه پسر نمیتونم تیکر بارداری بزنم نمیاد 😔😔اشکال نداره میشه برا سلامتی نی نی هام یه صلوات بفرستی ممنونم😉😉
مارک ندارع ازاین اسپرسوها ک میریزن دستگاه

ولی نخور دیگه، شایدم یه ماده ای توش هست، منم مصرف قهوه ام کم نیست ولی اینطوری که عادت بیاره که حالت بد بشه از نخوردنش یا کاهش وزن یه هفته ای با اینکه قبلا هم قهوه خور بودی یکم عجیبه و مشکوک 

ولی نخور دیگه، شایدم یه ماده ای توش هست، منم مصرف قهوه ام کم نیست ولی اینطوری که عادت بیاره که حالت ...

بابام میگه شاید چیزی روش اسپری کرده ولی دوستشه کاری نمیشه کرد 

۱۲۰تومنم دادم برا نیم کیلوش😕خدا می‌دونه انقد بدن درد دارم الان یه هفته یه ک صبا میخورم الان روزم حالم بده