2777
2789
عنوان

بدخوابیدن نوزاد ۹ ماهه

649 بازدید | 22 پست

دختر من ۹ ماه و ۱۲ روزشه...توی ۲ تا ۴ ماهگی خیلی راحت میخوابید.دقیقا ساعت ۱۱شب میخوابید تا ۹ صبح.از ۵،۶ ماهگی تا الان واقعا افتضاح شده...بشدت ب میخوابه..کسی تجربه ایی نداره.نمیدونه علتش چیه؟؟؟؟

اره پسرمن اینجوری بود

علتش اینه که تازه دارن کشف میکنن همه چیو دوس ندارن بخوابن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرسنه نیس؟؟؟ دلش درد نمیکنه خدایی نکرده؟ گرمش نیس؟ سردش نیس؟ ببین علتش چیه شایدم مثلا غروب یا ع ...

نه همه اینا رو امتحان کردم..واقعا کلافه شدم.اخرین باری که ۳ ساعت پشت سرهم خوابیده باشم یادم نمیاد.خیلی خستم.

وااای دقیقا مث دختر من .

حالا من به این ربطش دادم که چون پستونکشو ترک دادم اینجوری شده اما این عادت تو وجودشه هنوز الان ۱۰ ماهشه

بنظرم بمرور دوباره سیستمشون تغییر میکنه 

نمی مونه اینجوری

چه مدت بعد خوب شد؟

یکسالگی 

دیگه نذاشتم ۵ بعدازظهر به بعد بخوابه خوب شد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

شاید هم داره دندون درمیاره

نه همه اینا رو امتحان کردم..واقعا کلافه شدم.اخرین باری که ۳ ساعت پشت سرهم خوابیده باشم یادم نمیاد.خی ...

شبا حسابی باهاش بازی کن تا خسته بشه

دو سه ساعت آخر که میخواد بخوابه بازی هیجانی و تلویزیون ممنوع

آخرشب هم اگه بشه یه حمامش بکنی و بدنشو با روغن ماساژ بدی شاید خواب بهتری داشته باشه

یه سوره هم بود برای خواب درست بچه بود، واقعا تاثیر داشت سرچ کن بخونش

گرسنه نیس؟؟؟ دلش درد نمیکنه خدایی نکرده؟ گرمش نیس؟ سردش نیس؟ ببین علتش چیه شایدم مثلا غروب یا ع ...

مطمئنم هیچ کدوم نیست

به این سیستم عادت کرده

دخترمنم همین بودتازه بدتر یعنی تاخودصبح گاهی تاساعت ده ونیم صبح بیدارمیموند بعدمیخوابیدمنم که تاصبح بیداربودم باهاش میخوابیدم

خداییش نابودشدم 

موندتاده ماهگیش یه مدت رفتم خونه مامانم ایناکه شهر دیگه ان موندم اونجامامانم تنظیمش کرد

یعنی روزهابچه های خواهرم میومدن باهاش بازی میکردن نمیذاشتن بخوابه شبها هم تاساعت ده یازده مامانم وبابام وداداشم نوبتی بازیش میدادن اساسی خسته اش میکردن بعدمامانم به همه میگفت بخوابید خودش هم دخترم میذاشت روپاش میخوابوند دیگه بعد اون عادت شب بیداری ازسرش افتاد

آيه جهت بى خوابى طفل 

چنانچه طفلى بى خوابى داشته باشد و به خواب نرود بنويسد اين آيه را و زير بالين طفل گذارد. 

بعد بگويد 

لا حَوْلَ و لا قُوَّةَ اِلا بِالله العَلّي العَظيم

وَ يَسْئَلُونَکَ عَنِ الْجِبالِ فَقُلْ يَنْسِفُها رَبِّي نَسْفاً105فَ 
يَذَرُها قاعاً صَفْصَفاً106 
لا تَري‏ فيها عِوَجاً وَ لا أَمْتاً 

سوره طه آیات 105 تا 107