برای آزمایش ژنتیک قبل بارداری دکتر برام بخاطر اینکه مادرم مریضی ارثی داره آزمایش میگه باید بدم که هزینه اش خیلی بالاس میگه ممکنه به بچم منتقل کنم البته خودمو همسرم سالم هستیم ولی میگه دلیل نمیشه حالا من باید چیکار کنم هزینه آزمایش خودم و همسرم نزدیک ۳۰ میلیون میشه و جوابش ۶ ماه طول میکشه کسی تجربه داشته اگه آزمایشو ندم چی میشه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ادم هرطور شده پول جور میکنه ای ازمایشو میده.اگه مشکل باشه خدایی نکرده،انداختنش هم تازگیا دست خودت نیس چنتا فقیه و دکتر باید تصمیم بگیرن.بعدشم گناه بچه بیچاره چیه.
یعنی انقدر بدشانسم؟ خب اگه تو ژنم باشه چجوری میشه جلوی انتقال به بچمو گرفت انقدر امروز هول کردم از د ...
فک کنم با دارو بشه بستگی به بیماری داره من اشنام سر داشت یهو تشنج میکرد قبل ازدواج ازمایش ژنتیک دادن خداروشکر دکتر گف ب بچه منتقل نمیشه ولی کلی دارو داد بشون بچشونم الان سالمو سلامته..