بانی مد در جشنواره بهاره یه بازی جالب و هیجان انگیز داره که تا ۱۰۰ درصد کد تخفیف جایزه میده من بازی کردمو کلی کد تخفیف برنده شدم تو هم همین الان امتحان کن!
به من صد در صد تخفیف داد ۸۰۰ هزارتومن خرکیف شدم اصن 🤣
یه توپ دارم قلقلی نیس سرخ و سفید و آبی نیس میزنم زمین صدا میده. سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم. پول از قلک برداشتم رفتم یکی خریدم. نتیجه اش رو دیدم. بابام بهم کتک داد. گریه کردم پفک داد
یه توپ دارم قلقلی نیس سرخ و سفید و آبی نیس میزنم زمین صدا میده. سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم. پول از قلک برداشتم رفتم یکی خریدم. نتیجه اش رو دیدم. بابام بهم کتک داد. گریه کردم پفک داد
واییی زاس میگی . بابا ایول با چند شماره رفتی؟؟؟تا برنده شدی . محصولاتش خوبه ؟؟چی خریدی تو .
اره سری قبلی که تولد بانی مد بود . همون اول با شماره خودم زدم دویست داد ولی بعدش هرچی زدم دیگه صد در صد تخفیف نداد. این سری هم همینجوری همون اول هشتصد تومن داد بعدش دیگه نه. محصولاتش خوبه ولی زیادی گرونه تو همین تخفیفا فقط ارزش خرید دارن. مثلا یه کفش سفارش دادم چهارصد تومن ولی مطمئنم همین تو مغازه دویست بیشتر نمی ارزه. با یه بلوز شلوار برا پسرم ۱۸۵ با یه استخر بادی کوچولو ۲۰۰ تومن. همین سه تا کلا 😑