2777
2789
عنوان

درد خیلی بدیع

126 بازدید | 11 پست

سلامم خانما من موقع پریود خیلی ببخشید  دفع مدفوع دردناک دارم من طاقت درد بالایی دارم و خیلی کم پیش میاد از درد چیزی ناله کنم مثلا سنگ کلیه دفع کردم صدام درنیومد ولی پریود میشم دفع دردناک دارم جوری ک صدام کل ساختمون رو میگیره از جیغ قبل دکتر رفتن خواستم بدونم کسی میدونه چیه؟رابطه مقعدی نداشتم من دخترم یعنی مجردم ممنون میشم راهنمایی کنید اهان شقاق و هموروئید هم ندارم 

یبوست میگیری؟ 

مایعات زیاد بخور

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم سندرم قاعدگی داریم چون من کلا اخلاقم عوض میشه

اره منم اخلاقم بهم میریزه و گاهی اوغات پریودم درد نداره ولی بعضی وقتا درد دارم بستگی داره ولی این درد دفع همیشه هست و تو دستشویی ب خودم فقط میپیچم با اینکه یبوست ندارم هموروئید ندارم نمیدونم چمه وقت دکتر گرفتم برای دوروز دیگه داده