2777
2789

اره بابا هروقت خاب میبینم پدر و مادرم مردن (زبونم لاللل دور از جون)بیدار میشم هزار بار صدقه میدمو خداروشکر میکنم😐❤

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی شده

یه بار بچه بودم خواب دیدم مشروب خوردم بعد حالا استرس دارم که جواب بابام چی بدم😐 خیلی استرس داشتم

حالا تو واقعیت من از مشروب متنفرم و تو خانواده هم نداریم

اصلا نمیدونم چرا همچین خواب مزخرفی دیدم

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت

هر وقت خواب بد دیدم میدونستم دارم خاب میبینم 

ولی هرچی میگفتم الان بیدار میشم الان بیدار میشم 

ولی بیدار نشدم تا جایی ک میخام بمیرم یهو میپرم از خاب😐

لایک نکنید لطفا😐😐😐😐😐😐😐😐😐🖤با تشکر

من خواب های بد رو اصلا این ک خواب هس بهم حس نمیده انگار واقعا واقعیت رو دارم میبینم این ک میگن جسم هیچی نیس و روح اصله راس میگن 

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير

چن بار خواب دیدم شوهرم زن گرفته و داره جلوی من ب اون محبت میکنه واااااای ینی خیلی بد بود تا دو روز با شوهرم سر سنگین بودم 

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير