2777
2789

یک خانم هست که یکم وضعیت مالیش خوب نیست. مامانم کمک مالی بش میکنه. تو این وضعیت مریضی چند وقت یک بار میاد خونه مامانم اینا. ده روز پیش خونشون بود. حالا با افتخار زنگ زده که من و خانوادم کرونا گرفتیم. الانم مامان و خواهر کوچیکم گرفتند. بابامم پارکینسون داره.خیلی میترسم از وضعیتش. خواهر کوچیکمم خیلی بد مریضی هست. هر بار سرما هم میخوره دور از جونش تا دم مرگ میره. الانم من سرفه میکنم و لرز دارم. نمیتونم برم خونشون کمکشون کنم. خدا آدمای بی ملاحضه رو آدم کنه که جون بقیه رو به خطر میندازن...

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم گرفتی.مراقب باش اگه بچه داری.یا سمت خانواده همسرت نزو.

بچه ندارم ولی به خاطر شوهرم نگرانم. بچه خواهر شوهرمم چند روز پیش خونه ما بود. به خاطر اونم میترسم

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.
خب چرا زنگ شما زده 

همیشه یا میاد یا زنگ میزنه. از محبت مامانم سواستفاده میکنه

بچه ندارم ولی به خاطر شوهرم نگرانم. بچه خواهر شوهرمم چند روز پیش خونه ما بود. به خاطر اونم میترسم

قزنطینه کن تو اتاق فعلا عزیزم

ویتامین دی زینک و ایمونس بخور.برای سرفه شربت برن کلد بگیر.اب سیب هویج و پرتقال حتما روزی چندبار بخور.گوشت بره حتما بخور

یعنی زنگ زده کمک بگیره 

نه. کمک هاش و قبلا گرفته بود. فقط زنگ زده بود اعلام کنه

قزنطینه کن تو اتاق فعلا عزیزم ویتامین دی زینک و ایمونس بخور.برای سرفه شربت برن کلد بگیر.اب سیب هویج ...

مرسی از راهنماییت عزیزم. دعا کنید بقیه مبتلا نشن