2777
2789
عنوان

چون کنکور دارم مامانم میگه روزه نگیییر چون ...

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا اگه تغذیه درست باشه دو وعده غذا خوردن در روز توانایی مغز رو بالا میبره. ما چندین ساله فقط صبحانه و شام میخوریم. شنیدم افرادی مثل پروفسور سنیعی هم ناهار نمیخورن. پارسال دوست من باردار بود کل ماه رمضون رو روزه گرفت. می‌گفت چون دیدم توانایی دارم و صعف نمیکنم روزه ام رو گرفتم. منم الان باردارم دکترم گفت بگیر اگه دیدی ضعف نمیکنی ادامه بده

شما میتونید درسای فکرتون رو صبح بعد سحری بخونین حفظیات رو بعدا

من خودم سال کنکورم روزه گرفتم رتبه ام هم 909 بود

پسر منم کنکور داره  بهش گفتم اگر دوس داره سحری پاشه  تا هروقت که توانایی داشت چیزی نخوره ولی اگر دید نمیتونه درس بخونه بیحاله بخوره   و مطمئنم ساعت ۲ بعدازظهر دیگه میخوره 😀

سعی کن غذاهایی که قند پیچیده دارن مثل ماکارانی و برنج و .. بیشتر بخوری  بجای خوردن یه عالمه اب ...

عزیزدلم من کلا اهل روزه و اینا نیستم

ولی به نظرتون این کار درسته؟ کیو میخواین مسخره کنید

خودتون یا خدا؟

من گرفتم

رتبم هم شد ۴۷۵

اولین سالی هم بود که روزه میگرفتم

شبا ۱۲ بخواب تا نیم ساعت قبل از اذان

اون موقع بیدار شو بیدار شو سحری بخور و نماز بخون دیگه نخواب تا ساعت ۱۲ که گشنت شد

۱۲ بخواب تا ساعت ۴ ، اون موقع بیدار شو درس بخون تا۱۲ شب که میخوای بخوابی 

وسطش نیم ساعت هم استراحت افطار

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
عزیزدلم من کلا اهل روزه و اینا نیستم ولی به نظرتون این کار درسته؟ کیو میخواین مسخره کنید خودتون یا ...

من اهل نماز و روزه ام 

اعتقادات خودمم دارم 

من کسیو نمیخوام مسخره کنم اما هیچ وقتم جرعت ندارم مقابل حکم خدا قد علم کنم بگم نمیخوام بگیرم واسه همین راهیی که وجود داره رو انتخاب کردم یکم سخت هست ولی حداقلش اینه که هیچ مرجعی نگفته این کار گناهه 

بعد کنکورم ۳۰ روز رو پشت سر هم گرفتم