2777
2789

تو چاقی دائم درطول روز درحال خوردنی اگه روزه بگیری نمیتونی تحمل کنی دیگه درس هم نمیتونی باکیفیت بخونی....

ولی میخوام بگیرم حتما به نظرتون سحری چی بخورم که خیلی کمتر گرسنه بشم؟ 

منم چاق شدم😂😂😂😂کنکوریم

نمیگیرم:)

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم نگیر مغزت اذیت میشه!

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

خیلی سخته

یکی دو روزامتحان کن

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️

تجربه نشون داده اونا که نمیگیرن و اونایی که میگیرن نتایج شون هیچ فرقی نداره!

تخم شربتی خیس کن بریزش تو شربت آبلیمو و بخور سحر ها.

من اگه اینو نخورم کم میارم!!

منو لایک نکنید

سعی کن غذاهایی که قند پیچیده دارن مثل ماکارانی و برنج و .. بیشتر بخوری 

بجای خوردن یه عالمه اب هم خیار و کاهو و اببا تخم شربتی بخور که تشنه نشی 

من خودم سال کنکور هر روز بعد سحر بابام میبردم بیرون شهر روزمو باز میکردم میومدم خونه 😅