zahra_zandi78 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 657 عنوان دوستان اصفهاني يه لحظه؟! 5554 بازدید | 59 پست فولاد شهر اصفهان خوبه واسه سرمايه گذاري؟؟ يا بهارستان،؟. پولم اندازه همون مسكن فولادشهر و بهارستانهاز لحاظ پيشرفت ميخام بدونمو اينكه راحت ميشه رهن داد؟ چون خودم نميخام بشينم توش 1400/01/23 | 21:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raha__banooo عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 1315 فولاد شهر هر روز در حال پیش رفته خونه نخرتوی پاساژاش غرفه بخری خیلی بهتره
zahra_zandi78 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 657 فولاد شهر هر روز در حال پیش رفته خونه نخر توی پاساژاش غرفه بخری خیلی بهتره خب ميخام واسه تفريح يه وقتايي بيام بشينم توشيني ممكنه تابستونا خاليش كنم
zahra_zandi78 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 657 به نظرم بهارستان بهتره تا فولادشهر... مسكن مهراش كدوم فاز بهتره؟؟؟شاهين شهر مسكن مهر چطور؟
لولوخانم عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 6783 مادربزرگم ساکن فولادشهرهروزبروز داره بزرگتر میشه . بنظرم شیک تر از بهارستانه . از قدیم میگفتن پاریس کوچک . تقریبا همه چیزم داره . ولی بهارستان هم خوبه . فکر کنم بیابونی تره اما همه چی داره . شاید آینده اش خیلی روشنتر باشه . بالاخره جدیدتر از فولادشهره گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد
هایدگر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 989 رشد فولاد شهر از بهارستان بیشتره. اما در کل برای سرمایه گذاری ملک تجاری از مسکونی خیلی بهتره و علت افزایش قیمت های ناگهانی ملک مسکونی تورم افسار گسیخته است نه رشد خود دارایی.
raha__banooo عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 1315 خب ميخام واسه تفريح يه وقتايي بيام بشينم توش يني ممكنه تابستونا خاليش كنم نمیدونم ولی تو فاز E سرمایه گذاری خیلی بهتره
zahra_zandi78 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 657 مادربزرگم ساکن فولادشهره روزبروز داره بزرگتر میشه . بنظرم شیک تر از بهارستانه . از قدیم میگفتن پاری ... فكر كنم برعكس گفتيدچون شنيدم بهارستان قديمي ترهبعد فولادشهر توي عكساش خيلي برهوت بودكلا اينا برام مهم نيست فقط پيشرفتش مهم و اينكه خوب رهن برهچون ساكن اصفهان نيستم
zahra_zandi78 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 657 نمیدونم ولی تو فاز E سرمایه گذاری خیلی بهتره اينم شنيدم مرسي
zahra_zandi78 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 657 رشد فولاد شهر از بهارستان بیشتره. اما در کل برای سرمایه گذاری ملک تجاری از مسکونی خیلی بهتره ... بيشتر نظرم روي ملك هست عزيزمالان فولادشهر خيلي خونه هاش دوسداشتم اما ميترسم خيلي دور بودنش اذيت كنه ولي خب چاره چيه پولم كمه٥٠٠تا دارم
سالووووومه عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 4782 بهارستان من زندگی کردم جای خوبی هست و سرمایه گذاری میشه کرد عالیه جون مترو رو میخوان ببرن تا اونجا یعنی هرکسی ملک رمین داشته باشه عالیهرهن دادنش هم راحته جون مهاجر از شهرستانای دیگه اونحا فراوونه تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی
zahra_zandi78 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 657 بهارستان من زندگی کردم جای خوبی هست و سرمایه گذاری میشه کرد عالیه جون مترو رو میخوان ببرن تا ... اره ماهم چنتا داريم از خوزستان ك اونجا زندگي ميكننشاهين شهر چطوره؟ خيلي خوب نشنيدم ازش😅ولي اكثر فاميلامون اونجان خيلي ساله
سالووووومه عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 4782 اره ماهم چنتا داريم از خوزستان ك اونجا زندگي ميكنن شاهين شهر چطوره؟ خيلي خوب نشنيدم ازش😅ولي اكثر ف ... شاهین شهر شهر خوبیه اصلا عزیزم کلا هرررجا بخوای خونه بخری ضرر نمیکنیمن نظر بیشتر رو بهارستانخودمم خیلی دوست داشتم اونجا خونه بخرمولی پولم کم بود تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی
zahra_zandi78 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 657 شاهین شهر شهر خوبیه اصلا عزیزم کلا هرررجا بخوای خونه بخری ضرر نمیکنی من نظر بیشتر رو بهارستان خودم ... كدوم منطقش گيرم مياد با ٥٠٠؟منم خيلي دوسش دارم چون اكثرا همشهري هام هستن