2777
2789

سلام بچه ها خوبید؟تازگیا پریودام سخت شده این دفعه ام که شدم درد زیادی دلشتم الانم بیحال نشستم زیر پتو زیر شکمم دردمیکنه بااینکه گرممه ولی میترسم بیام بیرون دردم بیشتر شههههه چیکا کنممم اخه

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا منم بی حال زیر پتو خوابیدم از درد😞اگه دل و کمرت درد میکنه شیاف بزن

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

ژلوفن بخور

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰
شياف مسكن ميتونه كمكت كنه

شیاف تا حالا استفاده نکردم اسم کاملشو میشه بگی؟

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

چای دارچین و زنجبیل و نبات بخور با قرص هیوسین و مگافن

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

لعنت به پریود😑

کاش حداقل پسرا هم میشدن دلمون خنک میشد :)

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

چای ونبات...چای وخرما....بخور عزیزم..کاچی هم خوبه درد وخونریزی کم میکنه...گرمی هم هست....

کاچی درست کردم خوردم نمیدونم چرا دل دردم خوب نمیشه میتونه از برنج باشه؟؟

دقیقا منم بی حال زیر پتو خوابیدم از درد😞اگه دل و کمرت درد میکنه شیاف بزن

ضرر نداره؟؟

ژلوفن بخور

وای از ضررش میترسم

ضرر نداره؟؟

ن باو چ ضرری ی شیافها فقط باردار نباشی ی وقت

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙