2777
2789

سلام ..کسی هست بتونه بهم کمک کنه در حل سوالات ریاضی دانشگاهی .امتحان دارم 😭

منتظران بدانند اگر با آمدن آفتاب از خواب بیدار شویم نمازمان قضاست !!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رشته دانشگاهیم ریاضی نبوده ولی پیش اومده که تونستم کمک کنم. حالا سوالاتو بذار یا خودم یا یکی دیگه پیدا میشه😁

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
من رشتم ریاضیه بگو شاید بتونم حل کنم

ممنون ..سی ام این برج امتحان دارم ..گفتم اگه بزارم اگه کسی باشه شمارمو بدم اون روز براش بفرستم ممنون میشم 

رشته دانشگاهیم ریاضی نبوده ولی پیش اومده که تونستم کمک کنم. حالا سوالاتو بذار یا خودم یا یکی دیگه پی ...

ممنون عزیزم .میشه شمارمو بذارم ..اگه بلدین بهم پیام بدین کمکم کنین ممنون میشم 🙏🙏رشتم مهندسی محیط زیسته 

کلاس چند می؟ 

میتونی بهم کمک کنی عزیز دلم ؟ خیییییییییلی ممنونت میشم 🙏🙏🙏 خواهش میکنم کمک کن 🥺

ممنون عزیزم .میشه شمارمو بذارم ..اگه بلدین بهم پیام بدین کمکم کنین ممنون میشم 🙏🙏رشتم مهندسی محیط ز ...

همین جا سوالتو بذار تگم کن اگه بلد بودم کمک میکنم

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.

[QUOTE=185264657]همین جا سوالتو بذار تگم کن اگه بلد بودم کمک میکنم[/QUOTE

چه جوریه من تا حالا اینجا کسیو تگ نکردم

[QUOTE=185264657]همین جا سوالتو بذار تگم کن اگه بلد بودم کمک میکنم[/QUOTE چه جوریه من تا حالا اینجا ...

مث بقیه سایت ها

@ میذاری بلافاصله اسم طرف رو مینویسی