2777
2789
عنوان

😐😂میخام عکسم رو بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 41 پست

😐😐😐اسسسسسسکل

عزیزم بهت خیانت نمیکنه لابد داشتن عکس سلفی چیزی میگرفتن از بس شوهرت معروف و محبوبه😐😂😂😂

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

گذاشتم 

خوشگلی😘

چرا هیچکس منو تگ نمیکنه..؟😓                      خوب با منم دوست باشید دیگهه😪                 پس منو توی تاپیکای عکس تگ کنید یا هر تاپیک دیگه ای 😍😝💜                                     یه دخمل لوس و بابایی😛😌💜🧸                تا بهم بگن بالا چشت ابروعه گریه میکنم😭😂😂😂😂😂😂😂                                      یعنی در این حد لووووسم😂😝❤❤                    من همتونو دوست دارممممم😍               البته بجز مردا 😒😒😏                                           😄💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😐😐😐اسسسسسسکل عزیزم بهت خیانت نمیکنه لابد داشتن عکس سلفی چیزی میگرفتن از بس شوهرت معروف و محبو ...

😐چی؟با منی؟ متوجه نشدم

انسان از کرم آفریده شده چطور انتظار دارید کرم نداشته باشههههه؟    
😐😐😐اسسسسسسکل عزیزم بهت خیانت نمیکنه لابد داشتن عکس سلفی چیزی میگرفتن از بس شوهرت معروف و محبو ...

گفت داشتیم قهوه میخوردیم😔

@زوزه_ی_گرگ  

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
😐چی؟با منی؟ متوجه نشدم

با منه

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
گفت داشتیم قهوه میخوردیم😔 @زوزه_ی_گرگ    

میخاد زندگیتو از هم بپاشه تو بهش گوش نده😐😂😂😂

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

😘😘😘 عجب دوستایی داری زوزه اخه 😀

😂😂😂