2777
2789
عنوان

نا مادریا خوبن؟😕

967 بازدید | 80 پست

مامانم مهر ۹۸ عمرشو داد به شما

زنداییم و عمه هام دنبال زن دادن بابامن 

دیشب زنداییم یچی گفت که انگار بابام بخاطر ما و مخصوصا من ازدواج نمیکنه‌‌..

منم گفتم هرکار میخواین بکنین ولی خونه ما نیارینش 

من کسیو تو خونه ببینم خونه رو جهنم میکنم😐

یک عدد بیمار دچار گشادیسم یا تنبلی شدیدم  🍭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یسریا بلع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

همه نا مادریا بد نیستن.

من خیلی هارو دیدم که از خود مادرم مهربون ترن

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
رفتارم بد بود؟😕

اونا نباید تصمیم بگیرن شمام نباید شمشیر از رو ببندی اول بگو چندتا با چه اید جنسیتون و سن پدر و خودتون

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید