2777
2789
عنوان

رژيميا نهار چي داشتيد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 80 پست
آش گوجه دستورش چيه عزيزم

یه پیاز درست خورد می‌کنی در حد طلایی شدن سرخ می‌کنی عدس و لوبیا چشم بلبلی که از قبل خیسوندی +یه پیمانه برنج نیمدانه یا معمولی میذاری بپزه وقتی خوب پخت سبزی آش رو اضافه میکنیم و میزاری نیم ساعت بپزه بعد رب و دوره گوجه فرنگی و آبغوره اضافه میکنیم و میذاری به نیم ساعت دیگه هم بجوشه

ادویه و نمک هم به پیاز اضافه میکنی

می‌خوام از خودم بگم:یه زن۲۲ساله که یه دختر دوساله داره .شوهرش خوبه خوب واژه ی خوبی نیست بهتره بگم عالیه.زندگیه نسبتا آرومی دارن این زن از تاریخ ۱۴۰۰/۶/۲۴تصمیم گرفته بیشتر به خودش بها بده و ارزش خودشو بدونه باشگاه می‌ره رژیم میگیره کتاب میخونه به پوستش میرسه پس انداز می‌کنه.خدایا شکرت واسه این زندگی واسه دخترم واسه شوهرم واسه سلامتیه خودم واسه اینکه کمکم کردی به خودم بیام و قدر خودمو بدونم .دوستت دارم خدا جونم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۱۶ کیلو کم کردم همه میگن خیلی لاغر شدی ولی خودم راضیم

میشه بپرسم تو چه مدت؟

می‌خوام از خودم بگم:یه زن۲۲ساله که یه دختر دوساله داره .شوهرش خوبه خوب واژه ی خوبی نیست بهتره بگم عالیه.زندگیه نسبتا آرومی دارن این زن از تاریخ ۱۴۰۰/۶/۲۴تصمیم گرفته بیشتر به خودش بها بده و ارزش خودشو بدونه باشگاه می‌ره رژیم میگیره کتاب میخونه به پوستش میرسه پس انداز می‌کنه.خدایا شکرت واسه این زندگی واسه دخترم واسه شوهرم واسه سلامتیه خودم واسه اینکه کمکم کردی به خودم بیام و قدر خودمو بدونم .دوستت دارم خدا جونم.
1238 کالری

من به مدت يكي دو هفته نون و برنج رو حذف كردم. فقط يه لقمه ميخورم بخاطر موهام.مثلا ديشب مرغ خالي خوردم كنارش دو ق برنج

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
چند مصرف میکردی  روز ازاد داشتی  ورزش میکردی

عزیزم من اضافه وزن نداشتم وزن اولیم ۶۷ بود به درخواست خودم رژیم لاغری گرفتم برنامه غذاییم هم تقریبا نرمال بود و همه چی داشت هر ۵ شنبه شب یه وعده ازاد داشتم و یک ساعت مواد غذایی دلخواهم میخورم بجز ممنوعیات رژیمم ورزشمم فقط روزی نیم ساعت پیاده روی

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
١٢٠٠ شما چي عزيزم؟؟ ٦٨ كيلوام

منم مثل شما دقیقاااا

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...