2777
2789
عنوان

شوهرم کرونا گرفته

113 بازدید | 16 پست

سلام به همه. دیروز جواب تست کرونا شوهرم مثبت شد و الان تو اتاق خودش را قرنطینه کرده. منم قفسه سینه ام درد میکنه اصفهان زندگی میکنم. دوست دارم بفهمم بیمارم یا سالم. یه آزمایشگاه نزدیک منزلمان زنگ زدم گفتن تست پی سی آر نمیگیرن.شنیدم اداره بهداشت هم میان در منزل تست میگیرن. کسی اطلاعی داره چه جوریه? کاش روند تست گیری راحت تر میشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و بابام گلودرد و بی حال بودیم بعد دکتر رفتیم گفت که یکیتون هم تست بده کافی اگر کرونا بود مال توهم همین 

بابام تست دیگ 

البته من بدن درد و تب داشتم دکتر گفت به احتمال زیاد کرونا تو این فصل سرما خوردگی با تب نداریم دیگ

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست :)
من و بابام گلودرد و بی حال بودیم بعد دکتر رفتیم گفت که یکیتون هم تست بده کافی اگر کرونا بود مال توهم ...

قرص چی‌دادن بهتون عزیزم ؟

و خدایی که به شدت برایم کافیست هرچه بخواهم فقط از او میخواهم❤️
قرص چی‌دادن بهتون عزیزم ؟

بابا نمیدونم ولی به من کلی 🥺😂 آزیترومایسین و کلداستاپ و ناپروکسن و لوراتادین و شربت برم هگزین 

گفت قرص زینک و ویتامین دی و سی اینا هم بخور

بابا نمیدونم ولی به من کلی 🥺😂 آزیترومایسین و کلداستاپ و ناپروکسن و لوراتادین و شربت برم هگزین  ...

منم گلو درد داشتم ازیتروماسین خوردم ولی حس میکنم قفسه ی سینم سنگینه

منم گلو درد داشتم ازیتروماسین خوردم ولی حس میکنم قفسه ی سینم سنگینه

من دیروز که دکتر بودم یه مریض بود گفت حرف میزنم نفسم میگیره اینا دکتر بهش گفت که حتما عکس قفسه سینه بگیر 

یه دکتر برو ببین چی میگه 

من دیروز که دکتر بودم یه مریض بود گفت حرف میزنم نفسم میگیره اینا دکتر بهش گفت که حتما عکس قفسه سینه ...

نه‌من اون حد نیستم ولی بعضی وقتا این حسو دارم اخه میترسم برم وضع خرابه بیرون نداشته باشمم الوده شم

منم اصفهانم. باید بری مرکز بهداشت محلتون .یه نصفه روز هم حدودا طول میکشه نوبتت بشه و رایگانم هست جوابشم ۲تا۴روزبعد میاد

آزمایشگاه های خصوصی هم ۳۰۰ میگیرن.هممون موقع که میری میگیرن.مطمئن تر هستن .و جوابشم تو نصف روز یا یکروز میدن

شوهر خودمم خصوصی رفت .فقطم ۵ تا آزمایشگاه انجام میدن

انشالله بلا ازت دور باشه.اما اگه تست شوهرت مثبته .و شمام علائم داری بدون شما هم گرفتی

ممنون عزیزم. یه شماره ای تو نت پیدا کردم گفتن میاییم منزل 400میگیریم.ولی به آزمایشگاه هایی که گفتین زنگ میزنم ببینم قبول میکنن منزل بیان چون خونه ما ملک شهره و دوره بهشون. کاش بیمه تکمیلی این موارد را پوشش میداد