2777
2789

من خودم مجرد که بودم وقتی همش راجع به دعوا و خیانت و قهر و اینا میشنیدم کلا یه ترسی تو وجودم بود.

چرا بعضیا فقط بده زندگیشونو میگن.

اتفاقا متاهلی خیلی جالبه😍

ولی روز بد داره 🙁 قهر داره😓 اشتی داره😍عشقم داره

ولی تجربه ی شیرینیه که برا همتون بهترینشو ارزو میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجردیو عشقههه

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

ما یه چیز خوب داریم 

مثلا یه اهنگ که مورد علاقمونه میخونه هرجای خونه باشیم میدوییم از این رقص تانگو ها میریم

بلدم نیستیما اداشو درمیاریم

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

روزای اول آشناییمون ،اولین بار که باهم رفتیم بیرون دستام به طرز عجیبی میلرزید ،الان هربار که براش زبون درازی میکنم قیافش اینجوریه🤨🤨🤨🤨🤨و تکیه کلامش اینه: خوب زبونی داری ،روز اول که دستات میلرزید😁 ولم نمیکنه

عمرااااااا شوهر کنمممم😐😂

ن تووووروووو خدااااااا شوهر کن😑😂

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸

من محکوم به سینگل بودنَم😂

یکبار برای همیشه بیاید کنار هم انسانی زندگی کنیم؛ جوری که دیگه جایی برای حسرت نمونه. همه نگن ای کاش مردم یخورده باهم مهربون تر بودن ببین منو شاید غیر ممکن به نظر بیاد ولی شدنی ـهتنها راهش فقط شروع تغییر از خودمونه.هر فردی به تنهایی بدون در نظر گرفتن اینکه آیا دیگران هم در این پویش شرکت میکنند شروع به ایجاد حس خوب کنه.نتیجه قطعا لذت بخش خواهد بود...

@خانوم_اکبرآقا‍‍    

چی جوابم دادی تاپیک تعطیل شد من موندم و کنجکاوی😂😀

اسی ببخشید

تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی🤪که ترک کردنتمحاله🔗🌼 #ابروکمون_عاقامونم       از اوج   تا پروااااز۶۵۰     همیشه عشق باشد همیشه برکت😉😁😀  #پروازیم😎