2777
2789

سلام دوستان.

من حدود دو ماه پیش چون بچم مشکل داشت مجبور به سقط شدم 

من تنبلی تخمدان و کم کاری تیرویید دارم و زیر نظر دکتر و با مصرف دارو باردار شدم داروی تیرویید هم مصرف میکردم

اون طور که متوجه شدم کم کاری تیروییدم باعث این مشکل شده چون باعث میشه تقسیم سلولی درست انجام نشه و دکتر من بهم گفته بود مشکلی نیست و میتونم اقدام به بارداری کنم و نتیجه ش شد بچه ای که مشکل داشت و از دستش دادم

الان می‌خوام دکترمو عوض کنم و از الان تحت نظر باشم برای بارداری بعدی مشکلم حل بشه

لطفاً اگه دکتری رو توی اصفهان میشناسید که بتونه کمکم کنه معرفی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تمام این مشکلات شما رو داشتم ی پیج تو اینستا هس بچهای همین جا بهم معرفی کرد پیام بدید بهشون الان در صورت فالو کردن پکیجشون رو رایگان میدن من خودم جواب گرفتم ولی قبلا من برا پکیجشون پول داد الان رایگانه چون پیج قبلیشون هک شده . اگه خواستی پیجشو بذارم جواب گرفتی منو نی نی ام و زندگیمون رو دعا کنی💚

عزیزم من تمام این مشکلات شما رو داشتم ی پیج تو اینستا هس بچهای همین جا بهم معرفی کرد پیام بدید بهشون ...

ممنون میشم بدید عزیزم

شما مشکلتون چی بود؟مشکل تون حل شد؟

من خیلی نگرانم بازم این مشکل تکرار بشه

کارش خوبه اخلاقش نه بد نه جوری که بگو بخند کنه

می‌خوام یکی باشه که اهمیت بده

محرابیان هرچی بهش میگفتم خب علت اینکه بچه من مشکل پیدا کرده چیه اصلا جواب درستی نمیداد 

خودم تحقیق کردم متوجه شدم علتش کم کاری تیروییدم بوده

در صورتی که من زیر نظرش باردار شدم و با وجود دونستن مشکل تیروییدم بدون اینکه مطمئن بشه مشکل حل شده بهم گفت اقدام کن

ممنون میشم بدید عزیزم شما مشکلتون چی بود؟مشکل تون حل شد؟ من خیلی نگرانم بازم این مشکل تکرار بشه

من تنبلی . تیرویید کم کار . و پلی کیستیک داشتم خداروشکر حل نگران نباش اینا قابل حله