2777
2789
عنوان

خریدام از دیجی کالا

173 بازدید | 18 پست

از دیجی کالا قرار بود دو تا محموله برام بفرستن

یکیش امروز اومد

یکی دیگه مونده ولی تو سایت زده تحویل داده شده :/

بنظرتون چیکار کنم اخه تا دیروز تو مرحله پردازش انبار بود ممکنه اشتباه کرده باشن؟

لابد اشتباه شده .... اگه هر دو از یک سایتِ باهم میان.

یکبار برای همیشه بیاید کنار هم انسانی زندگی کنیم؛ جوری که دیگه جایی برای حسرت نمونه. همه نگن ای کاش مردم یخورده باهم مهربون تر بودن ببین منو شاید غیر ممکن به نظر بیاد ولی شدنی ـهتنها راهش فقط شروع تغییر از خودمونه.هر فردی به تنهایی بدون در نظر گرفتن اینکه آیا دیگران هم در این پویش شرکت میکنند شروع به ایجاد حس خوب کنه.نتیجه قطعا لذت بخش خواهد بود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاریخ تحویل هر چی باشه همون روز و تاریخ و ساعت تحویل میدن اگه از روزی که قرار بوده تحویل بده گذشته زنگ بزن پشتیبانی

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏

من شماره پیگیری رو از گوشیم پاک کردم ۲۸ واسم جنس میاد الان از کجا باید بگیرم این شماره پیگیری رو

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم
تاریخ تحویل هر چی باشه همون روز و تاریخ و ساعت تحویل میدن اگه از روزی که قرار بوده تحویل بده گذشته ز ...

مشکل اینجاست اون محموله که نیومده اصلا تا دیروز تو قسمت پردازش انبار بوده

الان یهو با محموله ای ک اومده این یکی محموله رو هم زدن تحویل داده شده:/

مشکل اینجاست اون محموله که نیومده اصلا تا دیروز تو قسمت پردازش انبار بوده الان یهو با محموله ای ک ا ...

عزیزم احتمالا یادشون رفته بدن میتونی زنگ بزنی پشتیبانی و بگی احتمالا به روز دیگه میفرستن یا اگه تازه بسته قبلی رسیده به همون شماره ای بهت زنگ زد و بسته قبلی رو آورده تماس بگیر بگو یکی رو ندادی الته اگه با پست برات میفرستن این کار رو نکن

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
واقعا دیگه دیجی کالا بدرد نمیخوره  ازش خرید نکنید همه جنساش اشغال شده ۲۷ تومن هزینه میگیره&nbs ...

اخه از خونه هم نمیرم بیرون ک خرید کنم دیجی کالا هم تنها سایتی که بهش مطمئنم وگرن ک هر بار ی مشکل داره پیش میاد :/

مشکل اینجاست اون محموله که نیومده اصلا تا دیروز تو قسمت پردازش انبار بوده الان یهو با محموله ای ک ا ...

زنگ بزن پشتیبانی حتما

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
من  ازش خرید کردم وقتی میزد تحویل داده شد ،منظورش اینکه تحویل پست داده شد. البته من شهرستانم

عه پس حتما اشتباه کرده تا شب صبر میکنم اگه امروز نیومد زنگ میزنم حتما

من شماره پیگیری رو از گوشیم پاک کردم ۲۸ واسم جنس میاد الان از کجا باید بگیرم این شماره پیگیری رو

تو سایت فک کنم تو قسمت پروفایل و خریدهات ممکنه باشه ی نگاه بنداز