2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا شوهرم اینجوریه دوسم داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ولی وقتی میبینم اون کاری نمیکنه منم دیگه نمیگم

چرا تو بکن اونم میکنه بیخیال نشو برعکس نامزد منه انقد قربون صدقم میره ولی اگ ی ذره دلسرد شه نسبت بهم صد درجه برمیگرده اخلاقش اون موق من بیشتر میرم سمتش دلشو گرم کنم یجوری ابراز علاقه کن ک اونم بکنه شاید تو حالت عادی نمیتونه شوهر اجی منم همینجوره 

;  ♡
شوهری ک دوستت داشته باشه خودت با تمام وجود میفهمی ک دوستت داره نیاز نیست از کسی بپرسی دوسم دار یان

زنا تشنه محبت کلامی هستند.همسر من اصلا به زبون نمیاره ولی تو کار خونه کمک میکنه .نمیزاره چیز سنگین بردارم .هرچی داره به نام من هس و ... منم گاهی حس میکنم دوسم نداره انگار ادمی دوس داره مدام بشنوه

آره خیلی

منم خیلی خسته میشم اونا همش دوست دارن تو جاهای خلوت و دنج باشن و از شلوغی خوششون نمیاد از طرف دیگه زیاد اهمیت نمیدن به موضوع های سطحی دوست دارن باهاشون درباره ی چیز های عمیق صحبت کرد جالب اینه ممکنه طرف به تو بگه وای چه رنگ سبز بهت میاد در حالی که معنی حرفش اینه ک ازت خوشم میاد و خیلی پیچیدست اینارو فهمیدن