سلام...بنظر شما کسی که بیلی روبین خونش بالا باشه اگه باردار بشه برای بچه یا خودش خطر داره؟کسی تجربه داشته؟میدونم باید درمان شه میخام خطرات احتمالیشو بدونم یعنی اگر قبل از اقدام به بارداری درمان نشه چه اتفاقی ممکنه بیفته..
وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم میرسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)
نه من آزمایش دادم ۲بود باید یک باشه فک کنم ...تو آزمایشگاه گفت زردی داری بیا تکرارش کن ازمایشو..میخام ببینم برا بارداری خطر داره یا نه
وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم میرسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خون شما اگر افزایش بیلی روبین داشته باشه به جنین هم انتقال پیدا می کنه دیگه..باید خونتو تمیز کنی...مایعات زیاد بخوری و هر چیزی که دکتر می گه ...زردی و یرقان خطرناک هست
با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
خون شما اگر افزایش بیلی روبین داشته باشه به جنین هم انتقال پیدا می کنه دیگه..باید خونتو تمیز کنی...م ...
بله درسته..ممنون....فک کنم یه مشکل کبدیه...😓