2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم چند روزه اسهال داره دكترش نيست بردم بيمارستان بهش چند تا شربت داد درست نميشه كدوم دارو رو پيشنه ...

پودر پلانتاژل بهش بده

اگر پروبیوتیک بهش نداده پودر کیدی لاکت+زینک هم بهش بده

تغذیه هم براش موز و کته ماست درست کن بخوره

حتما مصرف مایعاتش رو ببر بالا که بدنش کم آب نشه بهش میتونی آب میوه بدی یا اگر دوس داره او آر اس 

هم پودری طعم دار هست هم جوشان

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
نیوش آه .نیوش ماه😒😒😒

نیوش عسل و قنده

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
ن دیگه عکس گزاشتم  سنمم گفتم ۱۹ بود

خوشکل و معصوم بودی عزیزم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
میشه بگی برای افزایش وزن چی خوبه؟؟

دلیل کمبود وزن باید مشخص شه آزمایش تیروئید بده 

برای افرایش اشتها میتونی زینک بخوری

برای وزن گیری هم گین آپ بخور 

گین آپ عوارض نداره؟

نه عزیزم

ترکیب کربوهیدرات و پروتئینه