2777
2789
عنوان

حال و هوای بهاری حیاط خونه مون+عکس🤗🌹🌳

| مشاهده متن کامل بحث + 2125 بازدید | 104 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم چطوری ،رفتم اون روز دنبالش از بقیه ی آیات هم عکس بذارم، نتونستم چند تا عکس از آیه پیدا کنم، به ترتیب از سوره ی نور، آهان اگه قسمت بانوان رو هم میذاشتم با شرایط اون موقع سایت و عصبانی بودن کاربرا، ممکن بود خداییییی نکرده( حالا شاید ۱درصد )توهینی به آیات صورت بگیره،برای همین هم نشد قسمت بانوان رو بذارم، در کل چون قول داده بودم💖 باید بهت میگفتم ببخشید نشد🥺     از دست من که ناراحت نیستی؟🥺😍🌷🌷🌷🌷🌷

در این دنیا به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد ...چه برسه به فضای مجازی ... 
سلام عزیزم چطوری ،رفتم اون روز دنبالش از بقیه ی آیات هم عکس بذارم، نتونستم چند تا عکس از آیه پیدا کن ...

سلام گلی 🤗نه بابا این چه حرفیه مهربون آره راست میگی...متاسفانه جامعه داره میره به سمت دورشدن از موازین اسلامی...

سلام گلی 🤗نه بابا این چه حرفیه مهربون آره راست میگی...متاسفانه جامعه داره میره به سمت دورشدن از موا ...

سلام 😍😍 مرسی جواب دادی ، خیالم راحت شد🤗🥰🥺

سلام عزیزم مرسی اومدی، ببخشید اون موقع که صدات کردم کامل تایپ نشده بود ،الان دیگه درست شد💙⁦🖐️⁩⁦🙏🏻⁩بیا لطفا،🥺💕

@oana نمی دونی چقدر امروز الکی وقتمون سر بحث موافق مخالف رفت  ،حس میکنم وقت تلف کردن بود😐 ، برای همین این تاپیک رو زدم،  الان کامل شد، بیا 🥺🥺😍