2777
2789
عنوان

درخواست مشورت

151 بازدید | 11 پست

سلام دختر من ١٧ ساله است  ماشاله هم زبون درازه هم حاضر جواب میگه مامان تو دخالت نکن من بگذار خودم باشم اتاقش بهم ریخته  فقط بهم ریخته است  همسرم ازادی بیش از حد میده  میگه بذارخودش باشه    اونا دونفر شدن من تک نمیدانم چکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار راحت باشه مامان مهربون

منم خودم آدم منظمی نیستم ولی یه جا خودش خسته میشه☺️

❤️⁩⁦❤️⁩ مهربان باشیم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦                                   به هدفم میرسم نه فوراً ولی حتماً
بذار راحت باشه مامان مهربون منم خودم آدم منظمی نیستم ولی یه جا خودش خسته میشه☺️

مسئله من سر راحتی و ناراحتی نیست اگر عادت به نظم از دست بدهبعدش همه چی یکنواخت میشه من یک شیفت دانشگاه هستم یک شیفت خانه ام  باید به همه چی برسم

مسئله من سر راحتی و ناراحتی نیست اگر عادت به نظم از دست بدهبعدش همه چی یکنواخت میشه من یک شیفت دانشگ ...

بهش مسولیت بدیدکار ها رو باهاش تقسیم کنید البته با مهر

بپرسید ببینید چه کاری رو دوست داره انجام بده بسپرید بهش

من خودم از ظرف شستن متنفر بودم ولی مادرم اصرار داشت من انجامش بدم

همیشه هم ایشون ناراضی بودن هم من

تا با هم حرف زدیم و من شدم سرآشپز 😉

❤️⁩⁦❤️⁩ مهربان باشیم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦                                   به هدفم میرسم نه فوراً ولی حتماً
بهش مسولیت بدیدکار ها رو باهاش تقسیم کنید البته با مهر بپرسید ببینید چه کاری رو دوست داره انجام ...

مانیا فقط کامپیوتر و برنامه نویسی و کد نویسی رادوست داره بدبختی من اینه

مانیا فقط کامپیوتر و برنامه نویسی و کد نویسی رادوست داره بدبختی من اینه

نه این دیگه درست نیست

کم کم ازش کمک بخواید

باهاش دوست بشید و دوستانه ازش همراهی بخواین

گاهی اوقات با خودتون ببریدش توی آشپزخونه و کارایی مثل درست کردن سالاد یا حتی تزیین اون رو بهش بسپارید

کلا تا حالا کاری انجام نداده توی خونه؟