2777
2789
عنوان

اضطراب

53 بازدید | 6 پست
عنوان
59 بازدید| 3 پست

کیا قرص آسنترا یا همون سرترالین و پرفنازین خوردن؟؟؟اینکه میگن تهوع میاره راسته؟یکی میگه خوبه یکی میگه بده من خودم تهوع دارم نخورم بدتر بشم؟

نه قرص خوبه ماله افسردگیه 

من میخورم اوایل فقط خشکی دهان بود برام همین که الان تموم شده اولش هم اصلا هیچ‌اثری نداشت الان تازه داره اثر میکنه بخور واقعا کمکت میکنه

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

من از استرس تهوع داشتم و دارم کم و بیش ،، ولی از وقتی این قرص شرو کردم استرسم هم کم شده ریلکس ترم و حالت تهوع ام هم کم شده ،، فقط یه مشکلی که هست خیلی کم دیگه گریه ات میگیره مثلا من قبلش هر شب گریه میکردم به مدت طولانی مثلا یک ساعت این حدودا ولی از وقتی قرص خوردم سه چهار بار اونم در شرایط واقعا سخت گریه ام گرفت در حد چند دقیقه

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از استرس تهوع داشتم و دارم کم و بیش ،، ولی از وقتی این قرص شرو کردم استرسم هم کم شده ریلکس ترم و ...

خیلیا نوشته بودن تهوع شدید میاره راستش من ترسیدم امروز اولین روزه که خوردم ا/۴ قرص پس قرص خوبیه...منم اضطراب شدید دارم 

لاغر که نمیکنه؟،شما تو وزنتون تغییری ایجاد شد؟

نه