2777
2789
@بهتوچههه    

اسمای دوستاتم مثل خودتن😆😆😆🤣🤣🤣

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@مامان_آینده_هستم  

واسه دوستم زهرا هم دعا کن خدا بهش نی نی بده

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

مبارکه ایشالاخوشبخت شی؟

من تو فکر مادر شوهرتم 

بنظرت تیپ میزنه امروز ؟

خبرشو بنده 

لاکچری ینی دختروپسرت تولدشون یکی باشه                  96/7/8                                                                   99/7/8

سلام الهی خوشبخت شی😍😍😍😍

واسه منم دعاکن💖

❤شهدازنده ان...علامت زنده،اثرگذاری توعالمه..‌پس این زنده صداتومیشنوه ومیتونه واسطه شه وازخداحاجتت روبخواد...باشهدا رفیق شو...اونارفیقای خوبین!راستی یه شهیدمیشناسم به نام💚سیدمجتبی علمدار💚این شهیدمستجاب الدعوه هستن امکان نداره صداشون کنی وبی جواب بمونی..هروقت دلت گرفت یه زیارت عاشورا بخون واول واخرش۳باربگویازهرا...وازسید حاجاتت روبخواه.تااینجاهم ک اومدی یادت نره یه صلوات برای امام زمانت بفرستی🥰التماس دعا💕بااحترام درخواست دوستی رونمی پذیرم لطفا درخواست ندید تا مجبورنشم باکمال احترام ردتون کنم🙏🌹

الهی ک خوشبخت بشی بختت ب سفیدی برف باش دخترمون داره میره خونه بخت ک الهی بشه خوشبخت 

میشه واس امضام دعا کنی زودترراحت بشم😔😔🤲

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
حداقل یه  امروز با خشتک پاره نرو می گن دختره هوله برای دادن

😒

باادب_باشیم#  

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

انشاالله خوشبخت شیدوپابه پای هم پیرشید

برامنم دعاکنیدمنونعشوقم به تموم اهدافمون برسیم وتوزودترین وبهترین ومناسب ترین زمان ممکن زنوشوشوهم شیم بارضایت 100%خونواده هاازهمون اول

عزیزم موقع خطبه برای من و این که امسال یه همسر خوب و مناسب معیارام نسیبم شه دعا کن. 

تدریس خصوصی و رفع اشکال درس ریاضیات و هندسه و آمار و احتمال به شکل مجازی و یا حضوری هر جلسه 20 تومن. به تدریس علاقمندم برای همین این کارو انجام می دم کاملا با ذوق و علاقه.