2777
2789
عنوان

یه سوال

725 بازدید | 115 پست

شما توی دوران نامزدی خونه مادرشوهرتون کار میکردید؟ خودتون کار میکردید یا مادرشوهرتون ازتون کار میخواست؟ در چه حدی بوده؟ مادرشوهر من از الان بهم دستور کار میده خصوصا وقتی مهمون میاد خونشون خیلی دوس داره جلو مهمون کار کنم حس میکنم لذت میبره که دیگرون بگن عروس فلانی براش کار میکنه! طرز فکر قدیمیش اعصابم رو به هم میریزه، تک عروس هستم و انتظارات بهتری ازشون داشتم... این موضوع رو بعد از آخرین باری ک‌خونه شون بودم حرف افتاد کاملا اتفاقی به نامزدم مجبور شدم بگم و بهش گفتم از این به بعد سعی میکنم کمتر خونه تون بیام چون حس میکنم اونجور که باید احترام من حفظ نمیشه اونم اولش یکم از مامانش دفاع کرد و گفت عروس کار میکنه و از این حرفا ولی بعد ک بحثمون شد گفت باشه به مامانم میگم دیگه چیزی بهت نگه گفتم این کارو نکن ولی متاسفانه گفته ، نمیدونم واقعا چطوری باید با این مسئله برخورد کنم

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕

اگر کار کنی ثواب میکنی

اما اگر دوست نداری در حد ظرف شستن و گاها پذیرایی کمک کن یا سفره انداختن و جمع کردن 

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترنداره؟

داره، ولی از وقتی ک من وارد خونواده اینا شدم باردار بوده و توجیه واسه کار نکردنش داشت الانم بچه اش به دنیا اومده و ۲ ماهشه بازم همونه روال منتهی این سری توجیهش اینه ک بچه سزارینه و نمیتونه زیاد حرکت کنه! بعد جالبیش اینجاست که دخترش و داماداش پیش خودشون زندگی میکنن و تماااااام کارای دخترشو مادرش انجام میده حتی غذا خوردنشون هم با هم هست

داره، ولی از وقتی ک من وارد خونواده اینا شدم باردار بوده و توجیه واسه کار نکردنش داشت الانم بچه اش ب ...

ن پس کمتر کن ،ب اندازه ،خودتو نکش ، وظیفه ات ک نیس منتها درحد معمولی کمک کن 

منم تک عروسم اما مادرشوهرم هیچ موقع کمک ازم نخاسته خودم بخام بلند میشم و بهش کمک میکنم اما دستور نمی ...

منم آدمی نیستم که پررو باشم بخورمو بریزمو بپاشم به موقعش استکون جمع میکنم میشورم بعد از غذا ظرفارو میشورم یا گاهی خودم میرم میگم غذارو بده من درست کنم اما اون به اینا توجهی نداره مدام میخواد من سرپا باشمو کار کنم مخصوصا جلو فامیلاشون!

من در حد ظرف شستن و سرفه پهنو جمع کردن یا پذیرایی کمک میکنم اخه چرا من جوون باید بشینم تا یه پیرزن بیاد جلو من خموراست شه؟ولی هیچوقت دستور نداده گگه ی موقع هایی ک کار براش پیش اومده مثن گفته غذا بپز یا...ولی خب جلو مهمونای طرف خودش خیلیییی دوس داره کار کنم ک مثن بگه نگا کنین چ خدمتکاری گرفتیم😂😂

داره، ولی از وقتی ک من وارد خونواده اینا شدم باردار بوده و توجیه واسه کار نکردنش داشت الانم بچه اش ب ...

اروم اروم ی کاری و انجام بده مثلا ظرفا اگه قبلا ده دقیقه ای میشستی الان ی رب طول بکشه ،رو حرکت اهسته باش ،

دستور یعنی چی دستور ک نباید بده ،سری بعدی دستور داد ،دیر بلند شو دیر کارو تموم کن ،بعضی اوقاتم بگو ن سرم درد میکنه یا کمرم درد داره نمیتونم فلان کارو بکنم  ،

عزیزم شما اطلاعات دینی تون بالاست؟ چندتا سئوال داشتم

بفرمایید عزیزم 

نتونستم از همسرم میپرسم پاسختونو‌میدم

طلبه هستم 

همسرمم طلبه هستن 

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
اگر کار کنی ثواب میکنی اما اگر دوست نداری در حد ظرف شستن و گاها پذیرایی کمک کن یا سفره انداختن و جم ...

کار کردن آخه حدی داره وقتی دختر داره چرا باید من همه کار هارو انجام بدم اینجوری حس میکنم ارزشم حفظ نمیشه و یه وظیفه میشه برام