2777
2789

من خودم فک میکردم همه چی تربیته

اما الان بچه برادرمو میبینم با اینکه اصلا مادرشو ندیده دقیقا رفتارای اونو میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نظر من۳۰ژن۷۰تربیت

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

اگه همش ب ژن بود پسر نوح بد نمیشد 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

ذات بچه ها حاصل تربیت و رفتار پدر و مادره و ربطی به ژن نداره

بچه ها تکثیر رفتاری ما بزرگتر ها هستن 

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)

به نظر من نود درصد اکتسابیه

ما فکر میکنیم تربیت که مثلا به بچه بگیم بکن و نکن تاثیر داره در صورتی که ثانیه به ثانیه بعد تولد در شکل گیری شخصیت انسان در اینده موثره

اگه پدر مادر لجن باشن هرچی اخلاق لجن دارن بچه ارث میبره نمیدونم چرا الان خونه برادر شوهرم همشون گناسن شدید بچه از دوسالگی گدابود یعنی بسته پفک سه روز میموند روزی دوتا دونه میخورد میگف بقیش برا فردا

خدایا خستم 
همش تربیته

میگم اصلا ندیدش ولی اداها و لوس بازیاش دقیقا همونه

یا مامانش خیلی سیاست داشت اینم مثلا یه اسباب بازیشو میخواد بهش بدم هزار تا فیلمو داستان با سیاست میچینه تا آخرش برسه به اون

من سه تابچه دارم،بچه سومم،درست زیراکس منه،هم از لحاظ قیافه،هم از لحاظ رفتار،تمام کارهای بچگی منوانجام میده،

بعضی وقتا شاخ درمیاریم ازکارهاش که شبیه بچگیمه.