2777
2789
عنوان

آزمایش خون بارداری منفی شد

85 بازدید | 6 پست

سلام دوستان رفتم آزمایش بدم با کلی ذوق جواب رو گرفتم خیلی امید داشتم برگه رو که گرفتم عدد 0.95 بود کل دنیا روسرم خراب شد  توام راه رفتن نداشتم داغ کردم کلا غرق عرق شدم به زور سرپا ایستادم از نرده های پلهرفتم خیلی سخت اومدم پایین حسی که خدا نصیب دشمنم نکنه خیلی بد بود خیلی به آسمون نگاه کردم گفتم باشه  هر طور که تو بخوای  شاید لایق نیستم خیلی دلم شکست خیلی بغض دارم نمیتونم با هیجکس دردل کحم از تیر ماه اقدام کردم داره یک سال میشا اونایی که با من اقدام کردن نزدیک زایمان شونه ای خدا شکرت

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

درکت میکنم عزیزم منم ده ساله

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درکت میکنم عزیزم منم ده ساله

خدا کمکت کنه عزیزم خیلی سخته واقعا خیلی دوست دارم چله بگیدم اما سه چهار روز که میخونم دیگع خسته میشم نمیتونم ادامه بدم

منم خدا نا امید کرده وسه من ۲ بود دیگه زدم به بی خیالی 

آره من عاشق نی نیم دلم نی نی میخواد اونم نوزاد بغل کنم هنوز امید دارم توکل به خدا شاید به صلاح میست

آره من عاشق نی نیم دلم نی نی میخواد اونم نوزاد بغل کنم هنوز امید دارم توکل به خدا شاید به صلاح میست

چی بگم خواهر حتما حکمتیه که تا به حال خدا نعمتشو نداده بهمون شاید بعدا بده من و شوهرم که به سختی به هم رسیدیم با هزار جور مشکل بعد ۷ سال انتظار حالا خدا میخواد بچمونم به سختی بهمون بده یا نده نمی دونم