2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم کوبیده میخواد با ریحون وپیاز و نوشابه.بانون سنگگ بعدشم بشبنم تخمه بشکنم و اجیل بخورم خیلی .. &nb ...

بهتر ازين نميشه

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
منم از عصر دلم نسكافه دلم ميخواد 

رفتم فروشگاه راستش ولی اون مارکو ک دوست داشتم نداشت.بهترین مارک کاپوچینو ب نظرم گود دی هست.بعد نسکافه و...ولی همشون عشقن

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
چقد وزنت بالاس؟کاریم میکنی؟من چند روزه مثثثلا تو رژیم کالری شماریم،،جون خودم،،هر روز دویستا بالاتره

من از كالري شماري خستم الان قرار گذاشتم دوهفته نون و برنج نخورم فقط غذاي رژيمي بخورم. برنج هفته اي يبار

رفتم فروشگاه راستش ولی اون مارکو ک دوست داشتم نداشت.بهترین مارک کاپوچینو ب نظرم گود دی هست.بعد نسکاف ...

آره گود دي عاليه

من از كالري شماري خستم الان قرار گذاشتم دوهفته نون و برنج نخورم فقط غذاي رژيمي بخورم. برنج هفته اي ي ...

خییییییلی سخته انصافا،البته اراده میخواد،مادر شوهرم اراده کرد واقعا نخورد،،کلی وزن کم کرده،،من فک کنم بمیرم نخورم

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤
چقد وزنت بالاس؟کاریم میکنی؟من چند روزه مثثثلا تو رژیم کالری شماریم،،جون خودم،،هر روز دویستا بالاتره

ده تا اضافه دارم شما چي؟؟

خییییییلی سخته انصافا،البته اراده میخواد،مادر شوهرم اراده کرد واقعا نخورد،،کلی وزن کم کرده،،من فک کن ...

منم اصلا اراده ندارم.از ديروز برنج و نون رو به حداقل ممكن رسوندم.شيريني و شكرم به حداقل رسوندم نميدونم تا كي بتونم دووم بيارم

رژیم خیلی سخته.من لاغرم هرچی بخورم حتی نیم کیلو هم اض اف نمیکنم.کاش یکم چاق بودم

خوش به حالت كه لاغري قدرشو بدون نعمته