2777
2789

من متولد ۷۳ هستم سال ۸۰ کلاس اول بودم زمانی که سریال خط قرمز نشون میداد

من چقدر تنبل صفری بودم نمیدانم چطور قبول شدم

کلاس دوم  معلمم خانم آرامش بود  چقدر مهربان بود  درسم یکمی بهتر بود کلاس سوم چهارم پنجم دوران راهنمایی چقدر خوشگذشت اما درسم خوب بود

چه دو رانی بود مدرسه میز صف  گچ  همکلاسیها

تلویزیون شبهای برره تبسرد  نرگس خانه به دوش متهم گریخت  فیتیله ها عمو پورنگ خاله شادونه  چه چیزهای ما نگاه میکردیم  .......

الان هیچ همه چیز حتی تلویزیون هم بیمزه هس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک متولد78

من ماپرم تو مد بود و من س چهار سال برا اینکع تنها نمونم تو مهد و پیش دبستانی بودم 

بعدم ک ب زور رفتم کلاس اول وسط سال 

عاشق پیش دبستانی بودم 

یال بعدشم سر لجبازیم مجبور شدم اول بخونم 

چون وسط سال رفتع بودم😄

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

منم متولد۷۴م آره واقعا یاد اون زمان میفتم گریه م میگیره چ زود گذشت هعییییی

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//

منم میشستم فیلم میدیدم تکالیفمو نمینوشتم عین سگ کتک میخوردم معلممونم آقا بود دستی داشته که...

پسر قشنگم دختر نازم بی صبرانه منتظرتونم❤❤ من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی عجب صفایی دارد در پیکر من ۳ قلب دارد ضربان🧡🧡🧡

اخ ک چقدر خوب بود 

من شیفت بعدازظهر بودم همش دوست داشتم صبحی باشم ک ظهر خونه باشم مامانم همش بعدازظهریم میکرد 

چه دورانی بود با دویست تومن پچ پچ با ابمیوه میگرفتم میبردم مدرسه 

آلبالو۳ سابق🍀خدایا شکرت🌸

چقدر دوران راهنمایی اب بازی میکردیم زنگ اخر چقدر خوش میگذشت... دبستانم چون جمعیتمون زیاد بود تو نیمکتا ۳تایی میشستیم دلم پر میکشه واسه اون روزا و حال و هواش

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

متولد ۷۲  هستم  فقط  یادمه چ دختر خوبی بودم 

ساعت ۶ بیدار بودم  آماده میشدم  برم مدرسه  قبل رفتن مدرسه موش و گربه میدیدم بعد میرفتم 😂

عاشق قصه های جزیره بودم 😍

قلعه هزار اردک  رو نمیدونم چرا نگاه میکردم 😢

گربه  سگم   نگاه میکردم