2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید بازی👋👋🤪🤪😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 256 پست
بهترین رفیقم ایشونه😎🤘🏻 @kidlaroi    

دمت گرم باو خفن😂

باو کاربره پسرم انقد بهم نگید" دخترم"                 بیخیال مگه دنیا چقده که بشینم اهمیت بدم ناراحت شم ترجیح میدم بگم به کتفم  عاشقه تاپیکای ترسناکم و فان    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همین که هنوز عاشقشی نشون میده میخوایش اینجوری نگو اگه تمومه باز شروعش کن 😂

ول کردم طرف رفتم 

برم جلو چشام از کاسه در میاره😂

عدالت‌راکشته‌اندوقاضی‌مجرم‌ست؛    دنیابه‌چپ،آخرت‌به‌راست
ول کردم طرف رفتم  برم جلو چشام از کاسه در میاره😂

پس همون بیخیال بشی فکر کنم به نفعه 😂

باو کاربره پسرم انقد بهم نگید" دخترم"                 بیخیال مگه دنیا چقده که بشینم اهمیت بدم ناراحت شم ترجیح میدم بگم به کتفم  عاشقه تاپیکای ترسناکم و فان    
منک میگم😂🙌🏻 فعلا چیزای مهم تری هست درگیر بشم تا عشق🔪😂

اره هنوز جا داری برا این چیزا جوونی😂

من دیگ غلط بکنم کلا دورشو خیط کشیدم😐🙌🏻😂🔪🚬

اوک ولی الان اینو میگی وایسا عاشق بشی 😂

حالا اینقد بگو فردا پروف بذارم منو جانه جانان یهویی😂🔪 زنده_باد_سینگلی# 🙌🏻😁

میدونم داش یروزی میای هی از عشقت میگی دیگه هیچکی جلو دارت نیس فقط بااون وقت میزاری😂

بچه ها برای شفای مادرم یه صلوات بفرستید 

حتما عزیزدلم.

سلام خوبی؟؟

بهتر شدین؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

میدونم داش یروزی میای هی از عشقت میگی دیگه هیچکی جلو دارت نیس فقط بااون وقت میزاری😂

نگو تروخدا🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

عمرا همچین اتفاقی نمیفته😂🔪🔪🔪

عدالت‌راکشته‌اندوقاضی‌مجرم‌ست؛    دنیابه‌چپ،آخرت‌به‌راست