2777
2789
خب میدونم میگم تاحالا تو خانواده ای یا نزدیکاتون اتفاق افتاده؟

نه

نزد امام صادق علیه السلام رفتم و گفتم در خراسان همه منتظرند تا قیام کنید و به شما بپیوندند.چرا نشسته اید و هیچ کاری نمیکنید؟ امام به هارون مکی فرمود تنور را روشن کن. وقتی تنور خوب داغ شد به من گفت ای فلانی: داخل تنور شو. من ترسیدم و گفتم ای فرزند رسول خدا مرا به اتش مجازات نکن و از من درگذر. فرمود: از تو درگذشتم. آنگاه امام به هارون مکی فرمود داخل تنور شو.هارون رفت و داخل تنور نشست. امام مشغول صحبت شد و ما با تعجب نگاه میکردیم که چه بر سر هارون خواهد آمد. لحظاتی بعد امام  به او گفت میتوانی بروی و به اموراتت برسی.هارون بلند شد و بدون اینکه اسیبی دیده باشد خداحافظی کرد. امام از من پرسید در خراسان چند نفر مثل این سراغ داری؟ گفتم حتی یک نفر هم نیست. امام بلند شد و در حالیکه ما را ترک میکرد با صدایی آرام فرمود: ما زمانى که پنج نفر یاور مانند این (هارون مکی) نداشته باشیم قیام نخواهیم کرد، ما به زمان مناسب آگاهتریم.
گوشی قایم میکنه میره سر کار دیگه خبری نمیشه ازش اصلا زنگ نمیزنه 

خوب یه روز برید دنبالش دیگه تعقیبش کنید 

تجربه نشون داده دست دست کردن توی همچین قضایایی بدتر می‌کنه وضعیت رو ازش عکس و فیلم بگیریدبا مدرک باهاش حرف بزنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب یه روز برید دنبالش دیگه تعقیبش کنید  تجربه نشون داده دست دست کردن توی همچین قضایایی بدتر م ...

ولش کن مامان منم با هزار نفر حرف میزنه متعهد واقعی تواین خانواده منو داداشم هستیم🙁

خدایا دلت میاد؟ دل مهربونم  هنوز فکر دلیه که دلم شکسته.....
خوب یه روز برید دنبالش دیگه تعقیبش کنید  تجربه نشون داده دست دست کردن توی همچین قضایایی بدتر م ...

االبه منظورم حرف های معمولی نیس اونو کع نمیشه گف خیانت ولی حرف های خاک برسری....

من توی تاپیکم چیزی در خصوص غیرت زن نمی‌بینم که؟🤔

آها درسته 😐

حرفمو کامل میکنم

متاسفانه روایات و احادیث و ... زیادی در مورد مذمت غیرت زن تو دین اسلام هست

و روایات و احادیث زیادی در مورد تشویق به چند همسری دائم و موقت مرد

آها درسته 😐 حرفمو کامل میکنم متاسفانه روایات و احادیث و ... زیادی در مورد مذمت غیرت زن تو دین اسل ...

عرض کردم  توی تاپیکم هم تشویق به ازدواج موقت برای چه کسانی هستش 

و اینکه برای ازدواج دوم هم دادگاه خودش باید حکم بده الکی که نیست 

فقط یه سوال دارم شما به عنوان یک زن چطور مخالف احادیثی هستین که با منبع ذکر شده و موافق چند همسری هستین؟

باید برن مشاور زوج درمان هر دونفر   داداشت سعی کن متوجه نشه

داداشم هم میدونه تا حدی🙂ولش ما خیلی خانواده عجیبی هستیم فقط من مذهبی ام ت این خانواده 😒