اسفند ۹۸ دندونم و باید ترمیم میکردم این همه وقت بخاطر کرونا نرفتم ترسیدم دیروز خیلی ناگهانی درد گرفت جوری که کل فکم درد میکنه زنگ زدم به دکترم وقت گرفتم قرار شده فردا برم تا حالا دندون هام هیچ مشکلی نداشته میترسم برم 🥺 نصف دندونم هم از بین رفته بخاطر این ترس مسخره ام خیلی درد داره؟؟؟
دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
من هر دوش رو انجام دلدم پر کردن زیاد دردی نداره و عصب کشی کمی .... البته به دکترت هم بستگی داره که باید خوب باشه
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه درد نداره نگران نباش اصلا ، به تاخیر ننداز اگه شکسته و درد داره بذاری بمونه ممکنه عفونت کنه و مشکلت چندین برابر شه فقط تونستی مطب خصوصی برو درمانگاه ها شلوغ و خطرناکن
به نظرم عفونت کرده باشه یک سال و یک ماه به تعویق انداختم 🥺
اگر عوفونت کرده باشه دندونت رو درست نمی کنه چون بی حسی روش اثری نمی زاره پس بلید بزاری عوفونت دندونت خوب شه بعد بری دندون پزشکی ... بهت چند تا چای خشک کن میده که خوب شه بعد درستش می کنه
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
اگه دردش شدیده انجام میدن مگر در صورت التهاب صورت ، من دندانپزشکم
بله درسته ببخشید مم بر اساس تجربم از دندون پزشکی گفتم که هروقت عوفونت داشت به هیچ وجه بهش دست نمیزد یه سری دارو میداد عوفونتش که خوابید درستش می کردن
اگه دردش شدیده انجام میدن مگر در صورت التهاب صورت ، من دندانپزشکم
ببخشید میشه به تاپیک آخرم سر بزنید
سوالی ازتون داشتم که میخلستم بجرسم و راهنماییم کنین