2777
2789
عنوان

سقط جنین

105 بازدید | 5 پست

سلام دوستان 

من تو 9 هفته متوجه شدم که جنین تو شش هفته مونده و باید سقط بشه. الان 8 روز که به طور طبیعی سقط کردم. دیروز سونو رفتم گفت بقایا مونده و بهم قرص زیر زبونی تجویز کرد که هیچ داروخانه ای پیدا نمی کنم. الان دارم متیل مصرف می کنم. به نظرتون دفع می شه. اگر کسی تجربه ای یا رهنمایی داره ممنون می شم بگید

چ قرصی داد ک پیدا نمیکنی

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

من هم شرایط مشابه شما داشتم .تو 8 هفته جنینم را که توقف رشد داده بود از دست دادم.دو روز بعد از سقط سونو نشان داد که بقایا مونده ،دکتر من هم متیل را تجویز کردن 10عدد هر 12 ساعت یکی به مدت 5 روز مصرف کردم بعد دوباره سونو شدم که خوشبختانه بقایایی نمونده بود.

سلام عزیزم من هم شرایط مشابه شما داشتم .تو 8 هفته جنینم را که توقف رشد داده بود از دست دادم.دو روز ...

مرسی گام. شما بعد خوردن قرص خونریزی داشتی؟ من خونریزی قطع شده اما لک بینی دارم.