2777
2789
عنوان

کنکور😔

736 بازدید | 23 پست

ن چند ماه دیگه کنکور دارم رشتمم انسانیه خیلی به گوشی معتادم حس میکنم خیلی وقته زمانم همینجوری از دستم میره از خرداد پارسال و استرس دارم شبا خاب میبینم سر کنکورم خراب کردم و ذهنم همش ونبال اینه درس نخونم و وضع بدی داره خانوادم و... تنها دلخوشی من خابگاه بود تا از دستشون راحت شم ولی اونم الان بستست😔 روزا مشغولم همش و شبا با عذاب وجدان و گریه میخابم و افسوس میخورم دارم انگار افسرده میشم و ازمون هام نمودار پیشرفتم نزولی تر میشه 

بچها اگه میتونین کمکم کنین 😭 

منم مثل توام ولی خب نگران نباش میتونی با سوابق تحصیلی دانشگاه آزادم ثبت نام کنی

با قلب مهربونتون برام دعا کنید چند ماه دیگه کنکور دارم توروخدا نفری برام ۱ صلوات بفرستید❤🌸🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سال دیگه کنکور تجربی دارم این گوشی صاحاب مرده نمیزاره😭از همه همکلاسی هام عقبم هی مامان بابام میرن رو عصابم که چرا نمیخونی استرس شدیدم دارم کلن دنیا خراب شده رو سرم

عزیزم منم دقیقا مثل تو بودم.الان مثل سگ پشیمونم.

چون همه ی رفیقام پرستاری و تربیت معلم و اتاق عمل حتی چندتاشون پزشکی قبول شدن و من از یه رشته ی چرت تو پیام نور.

استوری میذارن که بیمارستانن یا تو مدرسه سرگرم گذروندن طرحشون یا کار منم بیکارم تو‌خونه و یه بچه تو شکمم دارم.

با خودم میگم اگه اون چند ماه درس میخوندم الان زندگیم صدو هشتاد درجه فرق میکرد.

خیلی پشیمونم خیلی خیلی خیلی.

همش هم به خاطر گوشی لعنتیم و تنبلی خودم بود و الا تو نمونه دولتی درس میخوندم و از نظر هوشی خوبم.

خودم کردم.

خواهش میکنم فقط به آیندت فکر کن.فکر کن به این که تربیت معلم قبول شدی یا یه رشته ی خوب انسانی که آیندش خوبه.

واسه هر روزت از خواب که پا میشی کاغذ بردار بنویس مثلا یه ساعت این کتابو‌میخونم دو ساعت این کتابو یه ساعت گوشی بازی میکنم یه ساعت حموم میرم نیم ساعت غذا دو باره درس.

خیلی هم سخت نشه که نتونی انجام بدی.

و تا انجامشون ندادی و جلوش تیک نزدی نخواب.هر وقت بی انگیزه شدی به پشیمونی امثال من فکر کن.و با خودت بکو این روزا میگذره ولی نتیجه ای که میخوام بگیرم کل زندگیمو تحت تاثیر قرار میده.

منم مثل توام ولی خب نگران نباش میتونی با سوابق تحصیلی دانشگاه آزادم ثبت نام کنی

من ۹۸ کنکور دادم دانشگاه زابل قبول شدم

بعد رفتم اذاد روانشناسی خوشم نمیومد تو خونه هم خیلی اذیت میشدم تصمیم گرفتم امسال کنکور بدم ک الانم اینطور اومدم خونه پدربزرگم درس بخونم با گوشی ور میرم و میخابم فقط فرار میکنم انگار 

عزیزم منم دقیقا مثل تو بودم.الان مثل سگ پشیمونم. چون همه ی رفیقام پرستاری و تربیت معلم و اتاق عمل ح ...

مرسی سعی میکنم انجامش بدم😍🙏♥️

خودم مشاور گرفتم و از گذشته خودمم درس عبرت نمیگیزم متاسفانه

مرسی سعی میکنم انجامش بدم😍🙏♥️ خودم مشاور گرفتم و از گذشته خودمم درس عبرت نمیگیزم متاسفانه

من مشاور گرفتم اصلا انگار نه انگار به ۲۰۰ نفر یه برنامه داده اصلا پیگیر نیست پیام میدم بعد ۱ روز جواب میده

با قلب مهربونتون برام دعا کنید چند ماه دیگه کنکور دارم توروخدا نفری برام ۱ صلوات بفرستید❤🌸🥺
من ۹۸ کنکور دادم دانشگاه زابل قبول شدم بعد رفتم اذاد روانشناسی خوشم نمیومد تو خونه هم خیلی اذیت میش ...

یعنی فقط سال اولا با سوابق تحصیلی میتونن ثبت نام‌کنن 

من مشاور گرفتم اصلا انگار نه انگار به ۲۰۰ نفر یه برنامه داده اصلا پیگیر نیست پیام میدم بعد ۱ روز جوا ...

شتت خیلیا اینجورن فقط پول بگیرن حلال حروم سرشون نمیشه

واسه من خوبه من نمیخونم سختمه قید خوشیامو بزنم برای پیشرفتم متاسفانه😔