2777
2789
عنوان

خانمهای شاغل یه لحظه بیاین

204 بازدید | 29 پست

عزیزان من شاغلم بعد از 16 سال کار کردن دیگه دارم کم میارم دوتا هم بچه دارم دیگه خسته شدم شماها تابحال مثله من شدین؟ چیکار کردین که حالتون خوب شده 

اگه پول داری بشین خونه بیمه هاتو بریز با 20 سال بازتشسته شو

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اولویت بندی کردم خسته بودم دست تنها 

کاش کارم را کم کرده بودم اما میرفتم باز

چند ماه اول خوبه برا ما که عادت کار داریم بعد خسته کننده میشه مگر برنامه داشته باشی وحوصله

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
اگه پول داری بشین خونه بیمه هاتو بریز با 20 سال بازتشسته شو

میخوام اگر بشه سال دیگه که 17 سالم پر میشه استعفا بدم که از بیمه بیکاری استفاده کنم فکر کنم 3 سال بهم بدن اونوقت 20 سال که بشه باز نشسته بشم البته فکر کنم حداقل حقوق رو بگیرم

شما از بیمه ی بیکاری استفاده کردین؟ 

بله لطفی که شرکت در حقم کرد نامه اخراجی داد تا بتونم از بیمه بیکاری استفاده کنم 2سال و نیم بیکاری گرفتم بعد هم خودم بیمه رو ادامه می دم الان 20سال سابقه دارم