2777
2789

سلام عزیزان

من چند تا پیج دارم می خوام ببندمشون و فقط اصلی رو نگه دارم، اگه برم توی یه پیج فیکم و خروج از حساب رو بزنم ، فقط همون پیج بسته می سه یا همه ی پیج هام؟

دوم اینکه ذخیره کردن پست ها توی اینستا حافظه اشغال می کنه؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

ببخش استارتر با اجازت

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6106726/نی-نی-یار?postId=185085894

لطفا واسه تاپیکم گزارش بزنید 😢😢😢فداتون بشم

💜مهربان خدای من ; بگیر از من هرآنچه تورا از من میگیرد💜https://harfeto.timefriend.net/16211112925512

فک کنم همه پیجا میپرع

سوال بعدیتم ارع

تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوال اولت اگه بخوای کلا اکانتایی که داری بزن دیلیت بده برای سوال دوم هم نه حافظه پر نمیشه 

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
ببخش استارتر با اجازت https://www.ninisite.com/discussion/topic/6106726/نی-نی-یار?postId=185085 ...

دختر خانوم اگه گزارش های یه کاربر از به تعداد بیشتر بشه قطع می سه ها

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
وای حواست باشه من یبار این کارو کردم پیج اصلیه پرید 😑

خب یعنی فرعیه موند گلم ؟

خب یعنی فرعیه موند گلم ؟

اره 

اصلا نمیدونم چرا اینجوری شد ولی اصلیه حذف شد فرعیه موند 

من زیاد سر در نمیارم ولی میگم حواستو خیلی جمع کن یا مثلا الان برو رمزای پیجای فرعیتو عوض کن که موقع حذف کردنش داری رمزو میزنی حداقل اونجا بفهمی داری درست میری یا نه 

@m62 سلام عزیزم می شه یه لحظه بیای یه سوال دارم گلم. شنیدم شما توی آزمون استخدامی رشته روانشناسی قبول شدی، یه سوالی دارم ازت 🙏💙

@m62   سلام عزیزم می شه یه لحظه بیای یه سوال دارم گلم. شنیدم شما توی آزمون استخدامی رشته روان ...

جانم در خدمتم.من رشته آموزش ابتدایی هستم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
جانم در خدمتم.من رشته آموزش ابتدایی هستم

ممنون که اومدی گلم.

توی امتحان استخدامی اگه توی دفترچه گفته بودن فلان درس ها موارد آزمون هست، سایر دروس رو جواب ندیم؟ رشته روان شناسی.

یعنی هیچ تاثیری نداره؟ الان واسه دبیری ۵ تا درس رو معرفی کرده به عنوان موارد امتحانی ، بقیه دیگه هیچی؟

ممنون که اومدی گلم. توی امتحان استخدامی اگه توی دفترچه گفته بودن فلان درس ها موارد آزمون هست، سایر ...

متوجه نمیشم یعنی چی بعضی درس ها رو جواب ندیم.مثلا شما رشته آموزگاری رو انتخاب کردند تو امتحان سوالاتی که بهتون میدن فقط همونا هست به اضافه سوالات عمومی...سوال اضافی نمیدن‌..پس همه سوالات مخصوص رشته ای هست که شرکت کردید.

همواره ۵ تا که میگید هر کدوم چند تا معمولا منبع دارن.علاوه بر این سوالات اختصاصی یه دفترچه سوالات عمومی هم میدن

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت