2777
2789

سلام

میخواستم بدونم،کسانی که به خواست خودشون بچه ندارن،بعد از گذشت چند سال از زندگی شون،هنوزم مشکلی ندارن با این موضوع؟زندگی شون یکنواخت و خسته کننده نشده؟و کسانی که بچه دار شدن به خواست خودشون،حس نمیکنن دیگه حوصله بچه هاشونو ندارن؟ازینکه برای خودشون نمیتونن وقت بذارن،کلافه نیستن؟دغدغه ها و مسئولیت ها سخت نیست؟

من حوصله ام سر نرفته 

ولی فکر میکنم مادرها هم زندگی یکنواخت ندارند 

بچه و چالش هاش مدام در حال تغییر هستند

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

همیشه میگم من قبل دنیا اومدنش چیکار میکردم؟؟؟بنطرم زندگی قبل دخترم خیلی یکنواخت بود

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۵ ساله ازدواج کردم.تا الان اصلا تمایلی نداشتم به بچه .همسرمم نظرش همین بود.تازگیا میبینم بقیه سرشون گرمه بچه هاشونه و خوشحالن،دلم بچه میخواد،ولی وقتی میبینم همسرم خیلی موافق نیست و از دغدغه هاش میگه،میترسم نتونیم از پسش بر بیایم

از طرفی ام میترسم سن باروری رو از دست بدم و چند سال دیگه که هیچ کاری ازمون برنیومد،تو حسرت بچه بمونیم

سلام راستی اوپرا جان خودت بچه دوست نداری ؟

سلام

بچه خیلی دوست دارم 

والد شدن رو دوست ندارم 

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️