2777
2789

۲ ساله ازدواج کردم و تا قبل از اینکه پسرم دنیا بیاد با شوهرم خیلی خوب بودم ولی از اون وقتی ک پسرم بدنیا اومده بس که گریه میکنه و دل درده و مشکل خواب داره و ... عصبی شدیم هم من و هم همسرم همین باعث جروبحث هر روزمونه چیکار کنم که این جروبحث ها کمتر بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخالت نمیکنم فقط هر حرفش سریع اذیتم میکنه و بهم بر میخوره چون واقعا از اون روزی چسرم بدنیا اومده اصلا خواب ندارم و الان ۶ ماهشه و هر روز اذیت کردنهاش بیشتر میشن و منم طاقتم کم شده

اولا خوب همسرتو بشناس قلقش دستت بیاد

بعد ببین رو چیا حساسه و رو چی بحثتون میشه

بعد تنظیم کن ساعات خواب  پسرتو با خودتون و بیشتر بهش برس تا مشکلش حل بشه اولین قدم شناخت و فهمیدن دلیل بحثاست

مثلا به شلختگی یا تمیز نبودن خونه و غذادیر اماده شده و فلان گیر میده به بچه گیر میده یا به کاراش دخالت میکنی یا از خانوادش ایراد میگیری یا برعکس

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
دخالت نمیکنم فقط هر حرفش سریع اذیتم میکنه و بهم بر میخوره چون واقعا از اون روزی چسرم بدنیا اومده اصل ...

هروقت بچت خوابه،خودتم بخواب

اعصابت ضعیف شده از کم خوابی و خستگی

الحمدلله رب العالمین❤

آقایون نسبت به خانوما درک و تحمل کمتری در برابر گریه بچه دارن شما مادری و توان و تحمل بالاتری دارین فعلا چاره ای جز صبوری نیست چون کوچک ترین مسئله هم تو این دوران می تونه منجر به جر و بحث شدید بشه در ضمن عزیزم مادر یا خواهرتون اگه بیاد کمک حالتون بشه کلی اوضاع بهتر میشه

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد
اولا خوب همسرتو بشناس قلقش دستت بیاد بعد ببین رو چیا حساسه و رو چی بحثتون میشه بعد تنظیم کن ساعات ...

به همه کارام میرسم با بچه بخدا بچه بغلم غذا درست میکنم خونه همیشه مرتبه خودم همش مرتبم فقط گیرش اینه که بچه رو حتی حاظر نیست برای رفع خستگی من حتی ۵ دقیقه هم بگیرش همین باعث داعوامون میشه اصلا دوست ندارم هیچ وقت اینطوری جروبحث کنیم چیکار کنم تازه چندباری هم در حضور دیگران جروبحثمون شده این خیلی اذیتم میکنه 

به همه کارام میرسم با بچه بخدا بچه بغلم غذا درست میکنم خونه همیشه مرتبه خودم همش مرتبم فقط گیرش اینه ...

خب عزیزم میدونم سخته و دست تنهایی ولی اینم درک کن همسرتم بیرون مشغوله و خسته میشه و اینجوری فک میکنه درکش نمیکنی و عصبی میشه میتونی بگی بابایی بیا با پسرت بازی کن یا دلش بغل باباشو کرده یا دوست داره با باباش شیرشو بخوره و فلان کم کم اونم شیفته بازی با بچه میشع

همسر من نظامیه و۱۲ساعت سره کاره اوایل تا ۸یا۹ماهگی اصلا کمکم نمیکرد تنها کمکش تا سه ماهگیمو پوشکشو عوض میکرد تا۶ماهگیش حموم میبرد اونم چهار یا پنج روز یکبار🤮🤮🤮

بعد به این روش الان کلا باهم هستن باهم میرم بیرون پارک ارایشگاه بازی حموم دستشویی خواب غذا خوردن کلا باهم هستن 

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود