2821
2789
عنوان

کمک کنید😨

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 53 پست
بارها زدم کسی معرفی نمیکنه بعدم  خیلی هارو میشناسم اما راجب هر کدوم انقدر میگردم تو سایتا تا یه ...

حقم داری خیلی مهمه جراحی هست دیگه .ولی اگه بتونی بیای شهرمون که بهت گفتم کار اینجا حرف نداره از شهرای دیگه همه میان.قیمتاشونم ۸ تومن ایناست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم برو کرج دکتر ایرج علی اکبری اگه اشاباه نکنم  یکی از اشناهام عمل کرد پیششش دماغش هم گوستی ...

مرسی عزیزم

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

حقم داری خیلی مهمه جراحی هست دیگه .ولی اگه بتونی بیای شهرمون که بهت گفتم کار اینجا حرف نداره از شهرا ...

مامان و بابام اصلا راضی به عمل نیستن 🤦🏻‍♀️چه برسه بخوام شهر دیگه برم ولی ممنون ازت❤

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

پیجشو ببین هزینه شو نمیدونم ولی خیلی معروفه 

مرسی😘

مامان و بابام اصلا راضی به عمل نیستن 🤦🏻‍♀️چه برسه بخوام شهر دیگه برم ولی ممنون ازت❤

پس چی جوری عمل می کنی ؟ منم دماغم اسیب دیده وواقعا نیاز به عمل داره ولی خانوادم مخالف مخالف اثلا جرات ندارم بگم عمل دعا کن شرایط برامنم جوربشه ویه نتیجه عالی بگیرم اخه دکترا کاراشون عجیبه یکیو خوب درمیارن یکیو اعپفتصاح قبمت ها هم که روز به روز بیشتر شدت

پس چی جوری عمل می کنی ؟ منم دماغم اسیب دیده وواقعا نیاز به عمل داره ولی خانوادم مخالف مخالف اثلا جرا ...

ایشالا شرایط جور شه و نتیجه عالی بگیری  فقط تا حالا بینیتو عمل نکردی؟ ضربه خورده اسیب دیده؟ منم چند ساله میگم تا الان یکم راضی شدن فقط میگن دکتر و خودت انتخاب کن ما دخالت نمیکنیم میترسن خراب شه بینیم دعا کن واسه منم عالی شه 

خواهش میکنم عزیزدلم.هروقت خواستی عمل کنی فراموش نکن قبلش بده تست حساسیت دارو دکترت ازت بگیره

❤❤

ایشالا شرایط جور شه و نتیجه عالی بگیری  فقط تا حالا بینیتو عمل نکردی؟ ضربه خورده اسیب دیده؟ منم ...

ممنون دماغم خوب بود یه ماسکی درست کردم بزنم بهش چون نوکش چرب بود یادم رفت پاکش کنم توش خمیردندون بود پوست بینین رو سوزوتد و افتاد من هی ماساز دادم انگار غضروف هاشم اسیب دید جرات نکردم به خونوادم بگم گفتم خورده به تخت میدونی نوکش افتاده یه کم و بزرگ شوه حالا اونا میگن خوبه خوبه اصلا خوب نیست انقدر غصه میخورم که نگو صدبار تواین دساله خودمو لعنت کردم به خاطر این بلایی کع سر خودم اوردم 

ایشالا شرایط جور شه و نتیجه عالی بگیری  فقط تا حالا بینیتو عمل نکردی؟ ضربه خورده اسیب دیده؟ منم ...

ان شالله باز خوبه پولشو میدن من اسم عمل بیارم و پول منو کشتن با حرفاشون 😂😂😂

ممنون دماغم خوب بود یه ماسکی درست کردم بزنم بهش چون نوکش چرب بود یادم رفت پاکش کنم توش خمیردندون بود ...

ای وای🤦🏻‍♀️ اخه مگه با ماسک غضروف اسیب میبینه شاید حس خودته حالا یبار راضیشون کن فقط مشاوره برین بگو نمیخوام عمل کنم شاید دکتر گفت عمل لازم نداری خیالت راحت شد