2777
2789

خانمها با توجه به اینکه کرونا هستش و همه جا تعطیله .برای ثبت نام پیش دبستانی چطور اقدام کنیم؟مدرسه ها بازه؟

لطفا اگه کسی اطلاع داره راهنماییم کنه

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

من خواهرم مدارک رو از طریق واتساپ برا مدیر مدرسه  فرستاد برا دخترش 

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهرم مدارک رو از طریق واتساپ برا مدیر مدرسه  فرستاد برا دخترش

خب من چجوری شماره مدیر مدرسه رو پیدا کنم ؟

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
فعلاکه خبری نیست.اگه اوضاع بهترنشدنمیفرستم توخونه باهاش کارمیکنم

سخته واقعا خودمون کار کنیم.منم مثل شما فکر میکردم.اما همین آموزش آنلاینم خوبه بنظرم

خب من چجوری شماره مدیر مدرسه رو پیدا کنم ؟

خوب عزیزم شماره  مدرسه رو گیر بیار بعد خودش شماره بعت میده میگه از این طریق بفرس منم  خواهرم خود مدیر مدرسه بهش گفته بود با این شماره از طریق واتساپ برام بفرس 

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

فک کنم از شهریور ثبت نام شروع بشه الان ک خیلی زوده پسر منم امسال پیش دبستانی میره ولی کلاس باشه یا نباشه من حتما ثبت نامش میکنم اصلا نمیتونم بخاطر پول بچمو ثبت نام نکنم چون کلاسی نیست بالاخره انلاین ک هست

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
سخته واقعا خودمون کار کنیم.منم مثل شما فکر میکردم.اما همین آموزش آنلاینم خوبه بنظرم

نه چراسخت باشه،اصلاسخت نیست 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
منم باید امسال دخترم بره پیش ۲ ولی با این وضعیت ثبت نامش نمیکنم چن نفرو دیدم پارسال فقط ثبت نام کر ...

من تصمیم داشتم خصوصی ثبت نام کنم منتهی گفتن مجازیه بیخیال شدم.دولتی میخوام ثبت نام کنم.الان مدرسه ها بسته هستش؟اطلاعی دارید؟میتدسم مهلت ثبت نام تموم بشه

برو توی گوگل سرچ کن شماره شو بهت میده من توی گوگل سرچ کردم اومد بعد رفتم توی سایت همون مدرسه اسم نوشتم البته فقط یکی شو یکی دیگه اش هنوز ثبت نامش شروع نشده....بنظرت تا اون زمان مدارس حضوری شده؟

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

خوب عزیزم شماره  مدرسه رو گیر بیار بعد خودش شماره بعت میده میگه از این طریق بفرس منم  خواه ...

وای ممنونم عزیزم بابت راهنماییت