2777
2789
عنوان

بهترین آهنگایی که گوش دادین ؟

484 بازدید | 54 پست

عزیزا بهترین آهنگایی که گوش دادین چی بوده ؟   در هر سبکی و چه از نظر ریتم چه معنی 

من خودم :

unstoppable sia

perfect ed sheeran

unut beni bengu

cennet ferhat gocer

دعوت رضا صادقی

غرور شادمهر عقیلی 

نسکافه رستاک

اعجاز گوگوش

ببخشید زیاد شد  

تا وقتی نفس میکشی یعنی خدا بهت امید داره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر زیادن ک نمیشع گف

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

غمگین معرفی کنید لطفا

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

شکایت سوگند

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

ساسی همه آهنگ ها

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    

شادمهر دوست دارم .امید خواننده خارجی رو دوست دارم. داریوش که دیوونه آهنگاشم و زیاد هستن.

آرمین دوس دارم 

شیرینی تلخ امین حبیبی

وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه 

‌...........خیلی هستند حوصله ام نمیکشه تایپ کنم

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....