جوانه میزنم 🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره
با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوســت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍
لایک نکنید پلیییییز 💔 توجه توجه💓 اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎 پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎 من دالتونز ای ام👊 لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍 اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧 حامی حیواناتم😏 دوستون دارم❤💋 تیکر بلند شدن موهامه👀 دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰 یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊 که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭