2777
2789

سلام مامانا

من به تازگی فروشگاه آنلاین لباس نی نی زدم

همه از برندهای خارجی معتبر ، قیمتامون واااااقعا بی نظیره، کافیه یک بار به ما اعتماد کنید. کلی هم رامپر و بادی و شلوارکای خوشششگل تو راه داریم♥️♥️♥️

پیج اینستاگراممون

Nini_home_1

شماره واتس اپ و تلگرام

0904 477 2129

خدایا هر لحظه شکرت♥️

ایرانی میخرم 

تلاش میکنم با کیفیتش رو پیدا کنم.

میخوام‌کارگر ایرانی و خیاط ایرانی هم نانی داشته باشد!

چجوریه ما این‌همه تلاش میکنیم بچه هامون رو بهترین کلاس ها میفرستیم‌که مهندس و کارآفرین و خلاق و ... بشن

بعد خودمون دو دستی کارخونه و کارگاه محصولات ایرانی رو تخریب میکنیم!

عجب...

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
ایرانی میخرم  تلاش میکنم با کیفیتش رو پیدا کنم. میخوام‌کارگر ایرانی و خیاط ایرانی هم نانی ...

آیا بنده شما یا هرکس دیگه ای رو مجبور به خرید کردم؟ خیر

من برای اون دسته از دوستانی که مایلند فرزندشون لباس برند و خارجی بپوشه مارکتم رو ارائه میدم، شما هم آزادین هر مدل و لباس و برندی مال هرکجا رو استفاده کنید عزیزم

🙏🏽

خدایا هر لحظه شکرت♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیا بنده شما یا هرکس دیگه ای رو مجبور به خرید کردم؟ خیر من برای اون دسته از دوستانی که مایلند فرزند ...

نه مجبور نکردید

پیشنهاد میکنم‌ایرانی بیارید و تبلیغ لباس های ایرانی داشته باشید

تا شما هم توی سفره کارگر و خیاط ایرانی سهیم بشید

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
نه مجبور نکردید پیشنهاد میکنم‌ایرانی بیارید و تبلیغ لباس های ایرانی داشته باشید تا شما هم توی س ...

ممنونم از پیشنهادتون، ممنون میشم بجز پیشنهاد دادن به دیگران قدمی در راه بردن نون به سفره ایرانی ها بردارین ♥️😍🙏🏻

خدایا هر لحظه شکرت♥️
ممنونم از پیشنهادتون، ممنون میشم بجز پیشنهاد دادن به دیگران قدمی در راه بردن نون به سفره ایرانی ها ب ...

حتما 

براتون شرح دادم

شهر رو میگردم تا ایرانی بخرم بخاطر ایران و ایرانی.